Merithos

Juraj Staviarsky

SVK Slovensky Zum Zum production2016

Kniha: Merithos - Juraj Staviarsky
Katalógové číslo: 282479 viac »
Ušetríte až 1,06 € z bežnej ceny 9,50
A navyše získate 8 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Zoznam publikácií podporených FPU

Zoznam publikácií podporených FPU

AKTUALIZOVANÉ 12. februára 2024! Knihy vydané s podporou FPU (Fondu na podporu umenia). Tieto knihy z verejných zdrojov… Zistiť viac...
8,44
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Merithos

Fantasy od frontmana kapely Fúzy Múzy! Poloboh Kaz a kúzelníčka Janet svojsky presviedčajú národy Merithosu, stojace proti sebe, aby sa spojili a spoločne bojovali proti nepriateľovi. Sami však netušia, kto všetko môže byť v týchto pohnutých časoch nepriateľom... Hoci sa dej odohráva vo svete mágie, drakov a božských esencií, postavy sú také normálne, až sa vám môže zdať, že sú to úplne obyčajní ľudia z nášho sveta. Janet a Kaz vás presvedčia, že nadhľad a humor sú veci dôležité, aj keď sa na vás a vášho hipogrifa rúti armáda božských rás. Doplnené jedinečnou perokresbou Martina Englera. ,,Máte smolu, mohli sme byť spolu šťastní a mať nádherné inteligentné deti.“ Riozo prekvapene povedal: ,,Vidím, že ste sa stihli zblížiť,“ a Janet sa zachichotala. ,,Ale nie, žartujeme. Kráľ si o nás myslel, že sme manželia.“ ,,A nie ste?“ podpichol Riozo. ,,Choď už spať,“ Kaz vytlačil hipogrifa z okna a dodal, ,,aj my už pôjdeme.“,,Len aby som nepočul vaše manželské hádky, keď sa budem pokúšať zaspať!“ Vzduchoprázdnom putovala neviditeľná hmota a kľučkovala pomedzi iné. Menila smer, krútila sa, odrážala sa a blikala nepoznanými farbami. Bola to myšlienka a bola veľmi dôležitá. Jej dôležitosť spôsobila, že nemohla bezdôvodne zaniknúť. Najmä, keď ju už Páni očakávali... Neviditeľná hmota prešla stovky svetelných rokov, až dorazila na miesto. Tento svet bol iný. Zničený, zmordovaný a utrápený. Kto mohol dopustiť niečo také? Veď svet, z ktorého myšlienka putovala, bol plný života a zelene.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
282479
Názov
Merithos
EAN/ISBN
9788097173753
Forma
Brožovaná
Autor
Juraj Staviarsky
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016
Rozsah
144
Rozmer
135×180
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Merithos zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.