Pred pádom

Noah Hawley

SVK Slovensky IKAR2016/12

Kniha: Pred pádom - Noah Hawley
Katalógové číslo: 279302 viac »
Kolekcia titulov: PREKVAPČO

PREKVAPČO

Špeciálna akcia s názvom PR€KVAPČO vás príjemne prekvapí širokou ponukou kvalitných titulov vo veľmi priaznivých cenách. Zistiť viac...
1,92

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Pred pádom

Za hmlistého letného večera sa na palube súkromného lietadla do New Yorku zíde jedenásť ľudí – desať boháčov a jeden neúspešný maliar. Šestnásť minút po štarte sa lietadlo zrúti do oceána. Katastrofu prežije iba maliar Scott Burroughs a štvorročný chlapček, posledný dedič z rodiny rozprávkovo bohatého a vplyvného mediálneho magnáta. Čo sa vlastne dialo pred osudným pádom lietadla? Na akej životnej ceste sa ocitli cestujúci a posádka, skôr než sa rozhodli pre osudný let? Jej peripetie prežívame so zbohatlíkom z Wall Street a s jeho manželkou, s mladým Texasanom, ktorý práve priletel z Londýna, so ženou tápajúcou v neistote, či sa v živote rozhodla správne, s kariérnym pilotom – a záhada okolo tragédie sa prehlbuje. Odhaľujú sa detaily intríg jednotlivých aktérov a tie poukazujú na desivé sprisahanie. Mohla azda toľko vplyvných ľudí pripraviť o život len obyčajná náhoda? Alebo ide o niečo oveľa temnejšie? Hrozí, že nasledujúce udalosti sa úplne vymknú spod kontroly v besnejúcej búrke mediálneho pobúrenia a verejných obvinení. Chlapec, ktorého s jeho záchrancom spája čoraz pevnejšie puto, sa zatiaľ snaží vyrovnať s nežiaducou slávou a vyšetrovatelia sa zase pokúšajú vydolovať z trosiek pravdu o katastrofe. Noah Hawley ponúka strhujúci príbeh plný otázok o osude, ľudskej povahe a neviditeľných putách, ktoré nás spájajú.

Z anglického originálu preložil Patrick Frank.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
279302
Názov
Pred pádom
EAN/ISBN
9788055152257
Forma
pevná
Autor
Noah Hawley
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/12
Rozsah
392
Rozmer
227×145×35 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Pred pádom zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.