Malá tučná kuchárka varenie + koktaily KOMPLET

SVK Slovensky IKAR

Obrázok nedostupný: Malá tučná kuchárka varenie + koktaily KOMPLET
Katalógové číslo: 276732 viac »
20,36

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

: Malá tučná kuchárka varenie + koktaily KOMPLET

Malá tučná kuchárka-koktaily Pri každej príležitosti si doprajte koktaily a miešané nápoje, prekvapte svojich priateľov vždy novými kreáciami z vlastného domáceho baru! - Viac než 400 receptov s aj bez alkoholu - Najdôležitejšie klasické a najskvelejšie trendové nápoje - 13 kapitol plných obľúbených drinkov: rum, koňak, vínovica a brandy, džin, vodka, whisky, likéry a tequila, sekt, šampanské a prosecco, koktaily bez alkoholu, bowle a punč, fitnes drinky, mliečne koktaily, flipy, káva, čaj a spol. Malá tučná kuchárka-varenie Pestré jedlá na každý deň! Kreatívna kuchyňa s jednoduchým postupom prípravy, vyše 400 jedál na viac ako 800 stranách, všetky recepty s dokonalými celostránkovými farebnými fotografiami: polievky, predjedlá, jedlá z mäsa, chťovky...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
276732
Názov
Malá tučná kuchárka varenie + koktaily KOMPLET
EAN/ISBN
0800445
Rozmer
159×120×89 mm
Hmotnosť
1,67
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Malá tučná kuchárka varenie + koktaily KOMPLET zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.