Na hranici života a smrti+Svetlo na druhom brehu KOMPLET

Moody Raymond-Perry Paul

SVK Slovensky IKAR

Na hranici života a smrti+Svetlo na druhom brehu KOMPLET - Moody Raymond-Perry Paul
Katalógové číslo: 276722 viac »
12,46

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

: Na hranici života a smrti+Svetlo na druhom brehu KOMPLET

Svetlo na druhom brehu Svojou prvou knihou Život po živote doktor Raymond Moody zmenil naše názory na smrť. Rozprávanie ľudí, ktorí prešli štádiom klinickej smrti a vrátili sa do života, ich opisy cesty tunelom a príbehy o stretnutí s anjelskými bytosťami potvrdili existenciu života po smrti. Od vydania knihy Život po živote sa naňho nepretržite obracia množstvo ľudí, aby sa s ním podelili o nečakané zážitky, keď sa sami ocitli blízko smrti alebo keď zomrel niekto z ich blízkych. Dospelo bádanie o zážitku prahu smrti (ZPS) k vedeckému dôkazu, že jestvuje posmrtný život? Na tému posmrtného života k nijakému presvedčivejšiemu dôkazu ani nemožno dospieť. To však neznamená, že by sa tieto očividne jestvujúce zážitky nemali s úctou a záujmom skúmať. Z anglického originálu The Light Beyond (Bantam Book, New York 1989) preložil Pavel Vilikovský. Na hranici života a smrti Osobné vyznanie autora o svojom živote a svojom úsilí objektívne a nezaujato preskúmať tajomstvá ľudskej existencie. Autor reaguje aj na mnohé nepravdivé a skreslené informácie o jeho celoživotnej práci. Po rokoch systematického štúdia sformuloval svoje názory či postoje k záhadám, ktoré sa možno nikdy nepodarí odhaliť. Z anglického originálu Paranormal, My Life in Pursuit of the Afterlife (HarperCollins Publishers, USA, 2012) preložil Štefan Kočiš.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
276722
Názov
Na hranici života a smrti+Svetlo na druhom brehu K
EAN/ISBN
0800591
Autor
Moody Raymond-Perry Paul
Rozmer
207×134×38 mm
Hmotnosť
0,52
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Na hranici života a smrti+Svetlo na druhom brehu KOMPLET zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.