Tribúny + Kráľ odškodného KOMPLET

John Grisham

SVK Slovensky IKAR

Tribúny + Kráľ odškodného KOMPLET - John Grisham
Katalógové číslo: 276709 viac »
15,62

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

: Tribúny + Kráľ odškodného KOMPLET

Tribúny,2.vydanie V tomto Johna Grishama sa celkom netypicky nepozrieme do súdnych siení, ale na tribúny štadióna amerického futbalu. Neely Crenshaw, bývalý stredoškolský hráč amerického futbalu a typická americká hviezda, bol jeden z najlepších zadných rozohrávačov v legendárnom mužstve Messina Spartans. Odvtedy uplynulo pätnásť rokov a Neely sa vracia domov do Messiny pochovať trénera Eddieho Rakea, muža, ktorý zo Sparťanov urobil neporaziteľnú futbalovú dynastiu. Rakeovi „chlapci“ si na tribúnach štadióna pri tlmenom svetle reflektorov, ktoré pripomínajú jeho skon, znovu premietajú staré hry, opäť prežívajú dávnu slávu a pokúšajú sa raz a navždy rozhodnúť, či Eddieho Rakea milujú, alebo nenávidia. Najmä Neely Crenshaw stojí pred mimoriadne dôležitým rozhodnutím: aby sa vyrovnal s minulosťou a opäť mohol viesť normálny život, musí odpustiť svojmu trénerovi i sebe samému... Kráľ odškodného, 2. vydanie Clay Carter má tridsaťjeden rokov a už päť rokov pracuje ako verejný obhajca nemajetných klientov na washingtonskom najvyššom súde. Ako väčšina jeho kolegov aj on sníva o lepšej práci v skutočnej firme. Súd mu pridelí klienta, ktorý z ničoho nič na ulici zavraždí mladého človeka. Clay predpokladá, že ide o jednu z ďalších nezmyslených vrážd, ktoré sa vo Washingtone stávajú každý týždeň. Ako sa však dostáva hlbšie do minulosti svojho klienta, naráža na hrozivé sprisahanie. Nečakane sa ocitne uprostred komplikovaného prípadu proti jednej z najväčších farmaceutických firiem na svete, čo úplne zmení jeho život a takmer okamžite z neho spraví nového kráľa odškodného. Z anglického originálu The King of Torts (Doubleday, a division of Random House, Inc., New York 2003) preložila Alena Redlingerová.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
276709
Názov
Tribúny + Kráľ odškodného KOMPLET
EAN/ISBN
0800557
Autor
John Grisham
Rozmer
214×135×41 mm
Hmotnosť
0,60
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Tribúny + Kráľ odškodného KOMPLET zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.