Neopakovateľné cestopisy Borisa Filana KOMPLET

Boris Filan

SVK Slovensky IKAR

Obrázok nedostupný: Neopakovateľné cestopisy Borisa Filana KOMPLET - Boris Filan
Katalógové číslo: 276675 viac »
29,75

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

: Neopakovateľné cestopisy Borisa Filana KOMPLET

Tajomstvo Budhovho úsmevu Veľká cesta po ostrove Srí Lanka Kataragama – festival krvi a bolesti Sto pier pre budhistický chrám. Veddovia – cesta do praveku. Esala Perahera na počesť Budhovho zubu – najväčšia slávnosť v celej Ázii. Žiadna cesta sa nezaobíde bez okamihov, keď to čo vás poháňalo a posilňovali, sa zrazu vyšmykne a zradí vás to. Po tom nečakanom o žobráčení vôle musíme nájsť ešte niečo, čo je za bodom nula. Niečo ešte nevšednejšie, čo si krajina starostlivo skrýva a stráži. Možno je to jednoducho tá pôvodná čistá zvedavosť viera, ktorú sme kedysi strácali a nachádzali v hre na slepú babu so životom. Tam Tam 2 Druhé pokračovanie rozprávaní o cestách a ľuďoch a príbehov s nimi spojených. Tentokrát sa spolu s autorom vyberieme do Afriky, Mexika, na Taiwan, do Izraela, na Filipíny… I tentokrát sa dozvieme postrehy všímavého autora plné jemných i ostrých myšlienok. Tam tam plus Spisovateľ a cestovateľ Boris Filan sa síce pred časom rozhodol, že jeho Posledný TAM TAM (Ikar 2004) už bude naozaj posledný, ale napokon jeho rozprávačské srdce nevydržalo. Rozhodol sa, že sa predsa len podelí o nové zážitky zo svojich ciest najmä po Južnej Kórei, Thajsku, Japonsku, Červenom mori a Etiópii. Boris Filan vidí svojimi očami viac než bežný turista a dostane sa na miesta, kde sa hocikto neocitne, napríklad do kórejskej väznice, na krokodíliu farmu či pod hladinu Červeného mora. Vtipné postrehy, ale i uvažovanie zrelého muža nad príčinami a súvislosťami, ktoré hýbu osudmi ľudí, ale i národov, zaujmú, poučia, no najmä pobavia každého čitateľa. Posledný Tam Tam Aj v piatej knihe tam tamov sú pre Filana zaujímavé nielen krajiny, kde sa ocitol, ale najmä ľudia a ich osudy...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
276675
Názov
Neopakovateľné cestopisy Borisa Filana KOMPLET
EAN/ISBN
0800512
Autor
Boris Filan
Rozmer
230×150×65 mm
Hmotnosť
1,77
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Neopakovateľné cestopisy Borisa Filana KOMPLET zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.