We Who Are About To …

Kniha: We Who Are About To …
Katalógové číslo: 274941 viac »
11,10

Novinka , vychádza (dátum nie je určený)
NEDOSTUPNÉ

Kniha: We Who Are About To …

Penguin reissues a work of classic science fiction from the revolutionary author of The Female Man - with a new introduction by Hari Kunzru An explosion in space, a starship stranded at the end of the universe, a group of strangers alone in a barren, alien wilderness. Facing almost certain death, the human survivors of a deep-space crash are determined to ignore the odds and colonize an inhospitable planet, recreating a civilization like the one they have lost forever. Only one woman rejects this path, choosing instead a daring and desperate alternative: to practice the art of dying. But her fellow passengers require her reproductive skills for their survival plan, and they are prepared to impose their regime by force if necessary... Joanna Russ offers an electrifying, original and challenging exploration of individual freedom, power, and our most primitive will to live. We Who Are About To is part of the Penguin Worlds classic science fiction series
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
274941
Názov
We Who Are About To …
EAN/ISBN
9780241253748
Druh tovaru
Kniha
Stav
Novinka
Sadzba DPH
10%
Zľava
7%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
We Who Are About To … zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.