Duchovná symbolika

Barnumová Melanie

SVK Slovensky IKAR2016/10

Kniha: Duchovná symbolika - Barnumová Melanie
Katalógové číslo: 270979 viac »
Akcia: Knihy za 1 Euro
Knihy za 1 Euro
Zľava! Akcia!
Kolekcia titulov: PREKVAPČO

PREKVAPČO

Špeciálna akcia s názvom PR€KVAPČO vás príjemne prekvapí širokou ponukou kvalitných titulov vo veľmi priaznivých cenách. Zistiť viac...
1,00

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Duchovná symbolika

Každý deň nás sprevádzajú nejaké znamenia, nečakané náhody, predtuchy..., rána vítame radostne, keď sme mali krásny sen, alebo nás bolí hlava a sme bez nálady, keď nás pritlačila nočná mora. Má toto všetko v našom živote nejaký význam?

S autorkou knihy Duchovná symbolika sa zľahka a pútavo presunieme do duchovného sveta a zoznámime sa so symbolikou farieb, čakier, s náboženskými, kultúrnymi a duchovnými symbolmi, nebude chýbať ani výklad tarotových kariet, objasňovanie osobnej symboliky, symboliky snov či každodenných synchronicít.

Základným pojmom a symbolom sa v knihe venuje dostatok priestoru, aby ste o nich získali prehľad. Praktické cvičenia, ktoré sú súčasťou každej kapitoly, vás privedú k tomu, aby ste sa zamysleli nad symbolikou vo vašom vlastnom živote. Autorka vám pomôže nájsť správny smer, ak sa rozhodnete vydať na cestu ich odhaľovania a interpretácie.

Z anglického originálu The Book of Psychic Symbols (Llewellyn Publications, a Division of Llewellyn Worldwide Ltd., Woodbury, Minnesota, 2012) preložila Sára Moyzesová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
270979
Názov
Duchovná symbolika
EAN/ISBN
9788055150499
Forma
Viazaná
Autor
Barnumová Melanie
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/10
Rozsah
312
Rozmer
125×200 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Duchovná symbolika zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.