Flotila

Ernest Cline

SVK Slovensky IKAR2016/11

Kniha: Flotila - Ernest Cline
Katalógové číslo: 270970 viac »
Kolekcia titulov: PREKVAPČO

PREKVAPČO

Špeciálna akcia s názvom PR€KVAPČO vás príjemne prekvapí širokou ponukou kvalitných titulov vo veľmi priaznivých cenách. Zistiť viac...
0,95

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Flotila

Pre Zacka Lightmana je to spočiatku iba ďalší nudný deň v škole. Lenže potom sa na hodine matematiky pozrie z okna a na oblohe uvidí... UFO. Najprv mu napadne, že sa zbláznil ako jeho zosnulý otec. Vzápätí je o tom skalopevne presvedčený, pretože lietajúci tanier, na ktorý sa díva, je ako vystrihnutý z populárnej online videohry Flotila. Hráva ju pravidelne každý večer a jej cieľom je, aby hráči ochránili Zem pred inváziou mimozemšťanov. To, čo Zack vidí, je však až príliš skutočné a jeho schopnosti, podobne ako schopnosti miliónov hráčov na celom svete, sú to jediné, čo stojí medzi záchranou ľudstva a jeho nevyhnutnou záhubou. Ale aj keď sa so svojimi novými druhmi pripravuje na útok mimozemšťanov, ustavične myslí na všetky vedecko-fantastické knihy, seriály a filmy, na ktorých vyrastal. V hlave sa mu nevyhnutne vynára otázka: Nie je tento scenár až priveľmi skutočný? Z anglického originálu Armada (Crown Publishers, an imprintof the Crown Publishing Group, a division of Penguin Random House LLC, New York 2015) preložil Michal Jedinák.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
270970
Názov
Flotila
EAN/ISBN
9788055150864
Forma
Viazaná
Autor
Ernest Cline
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/11
Rozsah
352
Rozmer
227×145×26 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Flotila zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.