Čierny humor v bielom plášti 2

a iné doktorské historky

Peter Valo

SVK Slovensky Forza Music2016/05

Kniha: Čierny humor v bielom plášti 2 - a iné doktorské historky - Peter Valo
Katalógové číslo: 270049 viac »
Čierny humor v bielom plášti
Titul je zaradený v tejto sérii
7,55

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Čierny humor v bielom plášti 2

a iné doktorské historky

Po úspechu prvej knihy z prostredia, ktoré každý z nás aspoň raz navštívil, teda z ambulancií, polikliník či nemocníc, zozbieral autor Peter Valo ďalšiu päťdesiatku vtipných príbehov z lekárskej praxe s rovnomenným názvom Čierny humor v bielom plášti 2. Jej hrdinami sú skutoční lekári z rôznych kútov Slovenska počnúc obvoďákmi až po vysoko špecializovaných operatérov. Nie všetky príbehy iskria humorom, sú medzi nimi aj také, ktoré nútia čitateľa skôr k hlbšiemu zamysleniu. Všetky sa však udiali v reálnom čase reálnym ľuďom. Mnohí spomedzi lekárov, o ktorých autor píše, už nie sú medzi živými, no zanechali po sebe nezmazateľnú stopu či už na poli nových objavov a medicínskych postupov alebo v mysli svojich vďačných pacientov a kolegov. Na Slovensku je tento typ literatúry, ktorý osciluje medzi spomienkou a beletriou, pomerne ojedinelý. Autor, ktorý prácu lekárov dôverne pozná z dlhoročnej novinárskej praxe, podľa rozprávania priamych účastníkov alebo spomienok na tých, ktorí už odišli, vdýchol dušu príbehom a udalostiam, ktoré nás rozosmievajú aj dnes a potvrdzujú staré známe, že smiech lieči.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
270049
Názov
Čierny humor v bielom plášti 2
Podnázov
a iné doktorské historky
EAN/ISBN
9788089359813
Forma
Brožovaná
Autor
Peter Valo
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/05
Rozsah
256
Rozmer
130×200
Hmotnosť
0,28
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Čierny humor v bielom plášti 2 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.