Skutky milosrdenstva

SVK Slovensky 2016

Kniha: Skutky milosrdenstva
Katalógové číslo: 269918 viac »
2,99

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Skutky milosrdenstva

Ježiš nás vyzýva, aby sme ho nasledovali tým, že sa stotožníme s ľuďmi v najväčšej núdzi a preukážeme im súcit. Je to sväté povolanie. Pápež František povedal: „Ježišovo ohlasovanie sa môže stať znova viditeľným v odpovediach viery, ktoré majú kresťania dávať svojím svedectvom“ (Misericordiae vultus 16). Kniha Skutky milosrdenstva opisuje základ milosrdenstva, ktorý nachádzame v Písme, a potom sa venuje každému skutku milosrdenstva osobitne. Oživuje pritom náš zmysel pre povinnosť, ktorú máme preto, že zdieľame tú istú ľudskú prirodzenosť. Skutky milosrdenstva je jednou zo série siedmich kníh, oficiálnych podkladov na katechézu v Jubilejnom roku milosrdenstva. Na žiadosť pápeža Františka ich vytvorila Pápežská rada na podporu novej evanjelizácie.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
269918
Názov
Skutky milosrdenstva
EAN/ISBN
9788089342891
Forma
Brožovaná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016
Rozsah
72
Rozmer
148×210
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Skutky milosrdenstva zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.