Nemecké dievča neplače

Michaela Ella Hajduková

SVK Slovensky MOTÝĽ2016/05

Kniha: Nemecké dievča neplače - Michaela Ella Hajduková
Katalógové číslo: 269529 viac »
Kolekcia titulov: Holokaust

Holokaust

Termínom Holokaust sa označuje systematické, štátom vykonávané prenasledovanie a hromadné vyvražďovanie etnických, nábož… Zistiť viac...
4,17

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nemecké dievča neplače

Ľudia sú ako domy. Majú veľa svetlých aj tmavých kútov, zatvorených dverí a svoju trinástu komnatu.

Príbeh o tom, čo sa stane, keď sa rozhodneme niektoré dokorán otvoriť.

Markus a Emma vyzerajú navonok ako úplne bežný zaľúbený pár. Pracujú však pre tajnú organizáciu, ktorá vznikla po vojne ako pocta súrodencom Schollovcom (Die Weiße Rose - Biela ruža). Organizácia odhaľuje vojnové zločiny a zločincov. Narazia na veľmi dôležitý objav spojený s Lebensbornom, ale zároveň odhalia inú organizáciu, ktorá je nebezpečná a chce zostať utajená. Majú teda obrovský problém...

Keď sa adoptovaná Lucia odhodlá dozvedieť sa niečo o svojich koreňoch, ešte netuší, že sa zapletie do tajomstiev vlastnej rodiny. Kam ju dovedie dar, ktorý jej odkázala matka? Prečo ju vôbec opustila?

Liesel si konečne kúpi dom, okolo ktorého chodila roky a snívala, že raz bude jej. Čo sa však stane, keď zistí, že jej nový domov má vlastné tajomstvá a záhady? Unesie skutočnosť, že s ňou súvisia? A kto je Frieda? Dievčatko zo starých zápiskov v denníku.

Príbeh o tom, že nie všetko, čo bolo ukradnuté, sa vráti tam, kam patrí. Príbeh o tom, že v určitom období si niektorí ľudia mysleli, že môžu všetko. Aj kradnúť deti pre čistokrvný experiment.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
269529
Názov
Nemecké dievča neplače
EAN/ISBN
9788081640872
Forma
Pevná
Autor
Michaela Ella Hajduková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/05
Rozsah
224
Rozmer
135×205 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nemecké dievča neplače zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.