Umenie múdreho konania

52 chýb vo vašom konaní, ktorým by ste sa mali vyhnúť

Rolf Dobelli

SVK Slovensky Plejády2016

Kniha: Umenie múdreho konania - 52 chýb vo vašom konaní, ktorým by ste sa mali vyhnúť - Rolf Dobelli
Katalógové číslo: 269322 viac »
Ušetríte až 1,34 € z bežnej ceny 12,00
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,66
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Umenie múdreho konania

52 chýb vo vašom konaní, ktorým by ste sa mali vyhnúť

Táto knižka je voľným pokračovaním jej prvého bestselleru „Umenie jasného myslenia“, kde sme sa naučili vystríhať sa omylov v uvažovaní. Tu sa už presúvame od myšlienok k činom, teda k ľudskému konaniu.

Rolf Dobelli sa opäť pokúša veľmi pútavo a ilustratívne poukazovať na chyby, ktoré robíme v našich každodenných rozhodnutiach a zároveň nás upozorňuje na to, ako sa dokážeme úspešne vymaniť z osídiel predsudkov a omylov vo vlastnom uvažovaní, a to pri akejkoľvek činnosti. Priamo sa dozvedáme, ako by sme mali konať rozumne.

V knižke sa môžu nájsť manažéri, výkonní riaditelia, podnikatelia, lekári, učitelia, právnici, ale predovšetkým človek súčasnej doby, ktorý v spleti obrovského množstva informácií z rôznych kanálov a pri prijímaní dôležitých rozhodnutí musia neustále čeliť nástrahám, ktoré sa prejavujú v menších či väčších prešľapoch zapríčinených nepremysleným konaním.

Forma je tu opäť rovnako úderná – kniha čitateľa upúta krátkymi kapitolami, ktorých scenárista je mnohokrát sám život. Pozoruhodný je aj odborný pohľad a široký záber tejto knižky. Ten tvoria poznatky opierajúce sa o výskumy zo psychológie, filozofie, logiky, matematiky a iných vied. Napriek svojmu vedeckému základu je kniha napísaná veľmi pútavo, ľahko a zrozumiteľne pre každého čitateľa, má množstvo vtipných a poučných príkladov, ktoré nás nútia zamyslieť sa nad našimi činmi. Tie môžu bez rozumného uvažovania niekedy viesť na nesprávnu cestu.

Po prečítaní všetkých kapitol som si s hrôzou uvedomil mnohé iracionálne rozhodnutia, ktoré som vo svojom živote prijal, no zároveň mi odľahlo, keď som v nich dozvedel, ako rýchlo sa svojho nesprávneho myslenia môžem zbaviť. Jednoduché, miestami humorné a zároveň zábavné čítanie, aké dokáže osviežiť ducha a myseľ je vhodným spoločníkom na cestách, dovolenke pri bazéne, či na pláži, alebo v teple domáceho krbu. Čitateľom želáme príjemné a úsmevné chvíle v spoločnosti „umenia múdreho konania“ , ako aj veľa úspechov vo využívaní jeho poznatkov pri dôležitých či menej dôležitých rozhodovaniach počas kolobehu neutíchajúcich životných radostí a starostí.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
269322
Názov
Umenie múdreho konania
Podnázov
52 chýb vo vašom konaní, ktorým by ste sa mali vyh
EAN/ISBN
9788089801015
Forma
Pevná, s prebalom
Autor
Rolf Dobelli
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016
Rozsah
258
Rozmer
115×176
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Umenie múdreho konania zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.