Svätý Otec František a don Bosco

Alejandro León

SVK Slovensky Don Bosco2016

Kniha: Svätý Otec František a don Bosco - Alejandro León
Katalógové číslo: 269312 viac »
Kolekcia titulov: Pápež František

Pápež František

Pápež František - kolekcia kníh - obraz skromného kňaza, nadšeného učiteľa a bystrého a obratného kardinála Bergoglia. 2… Zistiť viac...
6,33

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Svätý Otec František a don Bosco

Táto knižka vznikla na základe osobných svedectiev saleziánov s Jorgem Bergogliom a poteší všetkých verných priateľov dona Bosca a zároveň je veľmi užitočná pri dotváraní si úplnejšieho obrazu o osobnosti a štýle Svätého Otca Františka. V Bazilike Panny Márie Pomocnice v Buenos Aires sa vedľa krstiteľnice nachádza jednoduchý rám, v ktorom je kópia krstného listu Jorgeho Maria Bergoglia, ktorý tu bol pokrstený na Vianoce 1936. Je to prvý znak spojenia medzi Svätým Otcom Františkom a donom Boscom. Baziliku Panny Márie Pomocnice postavili v roku 1910 saleziáni vo farnosti, ktorá im bola zverená od roku 1878. Každý rok 24. mája, na sviatok Panny Márie Pomocnice kresťanov, prišiel Jorge Bergoglio celebrovať svätú omšu do tejto baziliky. Súkromne si sem však zaskočil aj inokedy, aby s Pomocnicou „prehodil pár slov“. Podľa vtedajšieho správcu baziliky Bergoglio prichádzal v čase, keď tu veriaci neboli, vchádzal do kaplnky vo vyvýšenej časti impozantného chrámu, vošiel do lavice, ktorá bola takmer skrytá za stĺpom, a tam, pri päte sochy Pomocnice, ktorú požehnal ešte don Bosco, sa dlho modlil.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
269312
Názov
Svätý Otec František a don Bosco
EAN/ISBN
9788080743406
Forma
Brožovaná
Autor
Alejandro León
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016
Rozsah
120
Rozmer
115×185
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
8%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Svätý Otec František a don Bosco zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.