Piesok v presýpacích hodinách

Kolektív autorov

SVK Slovensky KALLIGRAM2015

Kniha: Piesok v presýpacích hodinách - Kolektív autorov
Katalógové číslo: 263631 viac »
Ušetríte až 2,96 € z bežnej ceny 14,00
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,04
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Piesok v presýpacích hodinách

Reprezentatívny výber z poľskej esejistiky dvadsiateho storočia zachytáva texty najvýznamnejších autorov, pričom v celej tematickej škále prezentuje základné spoločenské, historické či filozofické problémy tejto spoločnosti v búrlivých dobových premenách. V úvodnej časti sa majú čitatelia šancu oboznámiť s pálčivou otázkou národnej identity či vytvorenia národného štátu, vyrovnania sa s vojnovými stratami a traumou po kataklizme prvej svetvej vojny. Medzivojnové obdobie je v antalógii zastúpené abstraktnejšou polohou - esejami o telesnosti, teóriách hlbinnej psychológie, kultúre nových komunikačných prostriedkov, filmovej estetike. Záverečná ťažisková časť zahŕňa povonové obdobie až po súčastnosť - roky socializmu aj podzemného zápasu so socializmom, do ktorého sa zapojili významné osobnosti ako Leszek Kolakowski, Czeslaw Miloszt, Witold Gombrowicz či Stanislav Baranczák. Hlboké tradície i novátorské tendencie poľského myslenia môžu byť pre nás bezpochyby inšpiratývnym podnetom i v takejto výberovej vzorke.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
263631
Názov
Piesok v presýpacích hodinách
EAN/ISBN
9788081019159
Forma
Brožovaná
Autor
Kolektív autorov
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015
Rozsah
848
Rozmer
155×224
Hmotnosť
1,05
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Piesok v presýpacích hodinách zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.