Motivačný diár 2016 od Evity

SVK Slovensky Evitapress2015

Obrázok nedostupný: Kniha: Motivačný diár 2016 od Evity
Katalógové číslo: 262023 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Motivačný diár 2016 od Evity

So svojim osudom sa nezmierte. Svoj osud si tvorte. Pamätajte, aj maličkými krokmi sa s odstupom času dejú veľké veci. Choďte si svojou cestou, nie cestou niekoho iného. A nebojte sa snívať. Sny sa plnia, len ich musíte snívať systematicky. Pomôže vám pri tom Motivačný diár od Evity. TY si svoje šťastie a každý deň je dar. Je len na vás ako a s kým ho prežijete. Motivačný diár od Evity vám pomôže dosiahnuť vaše ciele, splniť vaše sny a túžby. Naučí vás veci plánovať a zorganizovať si každý jeden deň tak, aby ste ho prežili naplno a stihli urobiť všetko, čo si zaumienite. Namotivuje vás prostredníctvom životných príbehov autoriek z Evitapressu. Inšpiruje vás skutočnými príbehmi Sloveniek, ktoré boli jedny z vás a ktoré snívali svoj sen a dnes ho žijú. /Úryvok z diára/ Prečo by rok 2016 nemohol byť tvojim prelomovým rokom? Takým tým, na ktorý budeš vždy, keď sa budú dvíhať poháre so šampanským, myslieť ako na čas, kedy ti svitlo? Že spokojnou a šťastnou ťa neurobí žiadny chlap ani veľa peňazí, ani to, že vyšachuješ z roboty nepohodlnú kolegyňu? Pochop, že TY SAMA si musíš zariadiť svoje veci tak, aby si sa cítila dobre! Ty musíš byť šťastná sama so sebou. So svojimi rozhodnutiami. So svojimi postojmi. Aj keď sa neskôr ukážu ako slepá ulica. No a čo. Učíme sa na vlastných chybách. Dôležité je to, že si ideš svojou cestou, nie cestou niekoho iného. Neprispôsobuj sa donekonečna iným ľuďom a okolnostiam, ktoré ťa obťažujú. Nech sa to všetko prispôsobí tebe. A nekrúť hlavou, že je to uletené a že sa mi to povie. Ja predsa netvrdím, že máš vziať batoh a ísť na cestu okolo sveta. Alebo, že si máš hneď otvoriť cukráreň. Začni malými vecami. Takými, ktoré ťa obťažujú denno-denne. Postupne sa zbavuj všetkého, čo ťa stresuje, aj všetkých, čo ťa stresujú. Milo, ale asertívne.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
262023
Názov
Motivačný diár 2016 od Evity
EAN/ISBN
8588004696990?
Forma
Pevná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015
Rozmer
120×170
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
20%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Motivačný diár 2016 od Evity zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.