Ostrov pokladov

7.vydanie

Robert Louis Stevenson

SVK Slovensky SPN - Mladé letá2015/11

Kniha: Ostrov pokladov - 7.vydanie - Robert Louis Stevenson
Katalógové číslo: 261765 viac »
8,00

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ostrov pokladov

7.vydanie

Jeden z najslávnejších dobrodružných románov všetkých čias. Dospievajúci Jim Hawkins sa spolu s priateľmi vydá hľadať legendárny poklad slávneho pirátskeho kapitána Flinta. Začína sa napínavá plavba na plachetnici Hispaniola a vzrušujúca cesta za pokladom zakopanom na bájnom Ostrove pokladov. Tajomná mapa, Dlhý John Silver, papagáj na pleci, nepokojná cesta oceánom, chladnokrvní piráti, vzbura na lodi a boj o ukrytý poklad... To všetko prináša román, ktorý inšpiroval celé generácie čitateľov túžiacich po úniku zo všednej reality, snoch a dobrodružstvách. Román, ktorý sa dočkal mnohých filmových a divadelných spracovaní. Vráťte sa do čias svojho detstva, v ktorom ste sa nevedeli odtrhnúť od pútavých príbehov. Ostrov pokladov vychádza v nezabudnuteľnom dizajne edície STOPY, ktorú Mladé letá pre všetkých fanúšikov tejto slávnej edície opäť prinášajú po 25 rokoch. Vychádzala v rokoch 1964 až 1990 a vyšlo v nej 130 rôznych titulov a 18 opakovaných vydaní.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
261765
Názov
Ostrov pokladov
Podnázov
7.vydanie
EAN/ISBN
9788010027767
Forma
Viazaná
Autor
Robert Louis Stevenson
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/11
Edícia
Stopy
Rozsah
192
Rozmer
130×200
Hmotnosť
0,29
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ostrov pokladov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.