Ustlané na ružiach

Nela Michalíková

SVK Slovensky MOTÝĽ2015/10

Kniha: Ustlané na ružiach - Nela Michalíková
Katalógové číslo: 256779 viac »
2,79

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ustlané na ružiach

Regína žije v začarovanom kruhu, z ktorého zdanlivo niet úniku. Uvedomuje si, že po niekoľkých rokoch manželstva stratila uznanie a pozornosť svojho muža. Keď už nedokáže zvládnuť násilnícke správanie svojho manžela, zvažuje ako jedinú možnosť svojho vyslobodenia jeho smrť. Jej opovážlivý a naivný pokus sa však končí úplným fiaskom a atmosféra doma sa ešte zhoršuje.

Tony je cieľavedomý, bystrý a úspešný podnikateľ, ale neopíja sa už len pracovnými úspechmi, ale aj alkoholom a správa sa agresívne. V jeden večer to s domácim násilím tak preženie, že niekto z pobúrených susedov informuje políciu a na základe rozhodnutia súdu ide do väzby.

Regína má oporu iba v najbližších ľuďoch, ktorých počet sa dá zrátať na prstoch jednej ruky. Jej deti sú ešte veľmi malé. Snaží sa udržať riadny chod rodiny, ale bez manželovej ekonomickej pomoci je to veľmi náročné. Keď si však myslí, že toto je najväčší problém, ktorý musí riešiť, tak sa veľmi mýli. Osud jej pod nohy podhodí oveľa väčšie a ťažšie polená...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
256779
Názov
Ustlané na ružiach
EAN/ISBN
9788081640681
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Nela Michalíková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/10
Rozsah
224
Rozmer
130×200 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ustlané na ružiach zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.