Nečakaná diagnóza

Noro Ölvecký

SVK Slovensky BESTSELLER2015/09

Kniha: Nečakaná diagnóza - Noro Ölvecký
Katalógové číslo: 256252 viac »
Ušetríte až 3,61 € z bežnej ceny 8,50
A navyše získate 4 vernostné body
4,89
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Nečakaná diagnóza

Napínavý román o diagnóze, ktorá sa síce na Slovensku ešte nevyskytla, ale v Čechách už áno – a takmer vždy sa končila smrťou. Striehne na nás vo vode – na kúpaliskách, jazerách.. A zabíja… Rýchlo a nečakane.

Peter Rybanský, jediný syn biológa Tomáša a zdravotnej sestry Klaudie, náhle ochorie a je hospitalizovaný na infekčnej klinike. Napriek veľkému úsiliu sa primárke Markovej a tímu lekárov nepodarí určiť správnu diagnózu a jeho stav sa zhoršuje. Do boja o synov život vstupuje aj Tomáš. Keď mu vďaka skúsenostiam a vedomostiam z biológie skrsne v hlave podozrenie, o akú chorobu môže ísť, bez váhania sa púšťa do pátrania po jej pôvodcovi a robí všetko preto, aby svoje domnienky potvrdil alebo vyvrátil.

Nádeje vkladá do rýchlej a spoľahlivej diagnostickej metódy, ktorú vykonáva súkromné laboratórium Diagnostik. Práve tam natrafí na bývalú lásku, molekulárnu biologičku Zuzanu Danišovú, ktorá mu ochotne vyjde v ústrety a snaží sa mu zo všetkých síl pomôcť, hoci sama prežíva ťažké obdobie so žiarlivým manželom Patrikom.

Potvrdí sa u Petra diagnóza, ktorá sa na Slovensku dosiaľ nevyskytla a pri ktorej môže pomôcť iba včas začatá liečba a niekedy ani tá nie? Podarí sa Tomášovi ubrániť spomienkam na minulosť, ktoré mu prinesie stretnutie so Zuzanou? Je to začiatok epidémie? Parazit nepozná zľutovanie a ďalší prípad ochorenia je na svete.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
256252
Názov
Nečakaná diagnóza
EAN/ISBN
9788096996889
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Noro Ölvecký
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/09
Rozsah
254
Rozmer
148×210 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
42%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Mária Uhrová 5 z 5
30.04.2017 12:02:13

Odporúčam nečítať tým rodičom, ktorí stratili dieťa a táto kniha by ich vrátila späť do emočného prežívania jeho straty. Tematika ako aj zvedavosť tejto vynikajúco napísanej knihy ma žiaľ na moju škodu nútili čítať ďalej, aj keď som od nej musela odísť a vyplakať sa. Obdivujem autora, ktorý hoci to nezažil, dokázal tak trefne opísať emócie Peťkových rodičov, ako som ich prežívala aj ja. Moje čítanie skončilo vyplakanými, opuchnutými očami a srdcovou fibriláciou, ktorú som nemala už 6 rokov od prečítania synovej rozlúčkovej knihy Nie na ústa. Odporúčam prečítať tým, ktorí takúto emočnú prekážku nemajú.