Michael Jordan: Život

Roland Lazenby

SVK Slovensky TIMY PARTNERS2015/11

Kniha: Michael Jordan: Život - Roland Lazenby
Katalógové číslo: 255103 viac »
Ušetríte až 3,06 € z bežnej ceny 18,99
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,93
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Michael Jordan: Život

No i tento potomok starej rodiny z Pobrežnej platiny v Severnej Karolíne má ako každý človek aj svoje temné stránky. Ako veľký športovec dokázal byť aj neľútostným nepriateľom a ako vzor mladých dokázal byť aj milovníkom hazardu. Nikdy doposiaľ nevznikol životopis, ktorý by odzrkadľoval dvojakosť Jordanovho charakteru a ktorý by priniesol taký zasvätený pohľad na jeho život na ihrisku i mimo neho. Až teraz taký životopis Michaela Jordana držíte v rukách. Basketbalový novinár Roland Lazenby sledoval Jordanovu kariéru dlhých tridsať rokov. Bol svedkom Jordanovej postupnej premeny z vyciveného nováčika na globálnu športovú hviezdu, propagátora basketbalu, úspešného biznismena, ku ktorému vzhliadajú milióny detí, túžiacich byť „ako Mike“. Lazenby však súčasne podáva svedectvo aj o človeku, ktorého neskrotnosť a ťah za vytýčeným cieľom dokážu šíriť strach a neistotu, o ktorých fanúšikovia takmer netušia. Lazenbyho kniha skúma oba póly Jordanovej osobnosti. Autor využíva osobné vzťahy s Jordanovými koučami a cituje nespočetné rozhovory s Jordanovými priateľmi, spoluhráčmi i rodinnými príslušníkmi. V tomto zmysle možno jeho prácu považovať za kľúčové biografické dielo o príbehu športovca, ikony a človeka menom Michael Jordan.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
255103
Názov
Michael Jordan: Život
EAN/ISBN
9788089311675
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Roland Lazenby
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/11
Edícia
Slávni športovci
Rozsah
702
Rozmer
148×227
Hmotnosť
1,23
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Michael Jordan: Život zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.