Osvedčené rady do záhrady

265 otázok a odpovedí

Ivan Hričovský Boris Horák

SVK Slovensky Plat4M Books2015/08

Kniha: Osvedčené rady do záhrady - 265 otázok a odpovedí - Ivan Hričovský, Boris Horák
Katalógové číslo: 254994 viac »
Ušetríte až 1,76 € z bežnej ceny 10,90
A navyše získate 9 vernostných bodov
Séria kníh: Rok v záhrade
Rok v záhrade
Titul je zaradený v tejto sérii
Kolekcia titulov: Záhrada

Záhrada

„Ak máte záhradu a knižnicu, máte všetko, čo potrebujete.“ Marcus Tullius CiceroZáhrada by mala byť miestom, kde načerpá… Zistiť viac...
9,14
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Osvedčené rady do záhrady

265 otázok a odpovedí

V záhradke či v sade alebo okolo domu prichádzajú situácie, keď nevieme ako správne postupovať. Raz pri omladzovacom reze nevieme, na akom dreve rodia broskyne či višne, inokedy zase kedy máme vysádzať mrkvu a s čím ju môžeme kombinovať na hriadke, aké letničky alebo trvalky môžeme vysadiť do skalky, do akej pôdy máme dať čučoriedky, na akú výšku treba kosiť trávnik, či nám vyrastie z kôstky strom slivky, ktorý bude prinášať bohatú úrodu...

Aj preto pred časom Ivan Hričovský s radosťou súhlasil s vytvorením elektronického záhradkárskeho fóra, kde sa ľudia môžu pýtať na veci súvisiace so záhradkárčením a sadovníctvom, a aj dostanú odborné odpovede. Popularita poradenského profilu na Facebooku "Rady do záhrady profesor Hričovský" sa nesmierne rozrástla a stala sa súčasťou mnohých domácností na Slovensku i v Čechách. Popri praktických radách uvádzaných skoro denno-denne na stránku, má tu čulý písomný kontakt s mnohými záhradkármi. Na priame otázky odpovedá v rámci svojich časových možností. Je však ešte stále veľmi veľa takých, ktorí jednoducho nevedia prísť na internet a takto si prečítať praktické rady z rôznych oblastí záhradkárčenia.

Práve pre tých najmä má slúžiť táto plnofarebná knižná publikácia Osvedčené rady do záhrady v krásnej odľahčenej väzbe. Je to prvá kniha otázok priateľov zo stránky profesora Hričovského na Facebooku, ktoré mu za posledný rok adresovali likeujúci na tento vyhľadávaný a navštevovaný profil. Kniha však aktivity profilu posúva ešte ďalej.

Aby pokrývala všetky oblasti záhradkárčenia, požiadal Ivan Hričovský pri odborných odpovediach o výpomoc aj niekoľkých uznávaných slovenských odborníkov, ktorí sa venujú problematike biologickej ochrany rastlín, ovocinárstvu, zeleninárstvu, vinohradníctvu a produkcii vína, záhradnej architektúre, okrasným rastlinám, drevinám a krom, výžive a hnojeniu záhradných rastlín a ďalším oblastiam. A ako tento slovenský záhradkársky guru hovorí: Prosto ľudia nemajú kde nájstˇ praktické odpovede na mnohé problémy, ktoré im pri milovanej práci v záhradke poriadne komplikujú život. Preto by som to spolu s mojími priateľmi aj touto knihou chcel zmeniť a uľahčiť záhradkárom cestu k odpovediam na otázky, ktoré ich trápia.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
254994
Názov
Osvedčené rady do záhrady
Podnázov
265 otázok a odpovedí
EAN/ISBN
9788089642243
Forma
Polotuhá flexo
Autor
Ivan Hričovský, Boris Horák
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/08
Edícia
Praktické rady záhradkárom
Rozsah
232
Rozmer
135×190 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Osvedčené rady do záhrady zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.