Bez slov - čo si iní o tebe myslia

Čo si iní o tebe myslia

Thorsten Havener

SVK Slovensky TIMY PARTNERS2015/10

Kniha: Bez slov - čo si iní o tebe myslia - Čo si iní o tebe myslia - Thorsten Havener
Katalógové číslo: 254877 viac »
Ušetríte až 1,82 € z bežnej ceny 9,99
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,17
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Bez slov - čo si iní o tebe myslia

Čo si iní o tebe myslia

Bestseller, ktorý vás naučí čítať a ovplyvňovať reč tela! Thorsten Havener, autor, ktorého si tisíce Slovákov zamilovali vďaka jeho bestsellerom ako Viem, čo si myslíš (Tajomstvo čítania myšlienok), Mysli si, čo chceš alebo Nemyslite na modrého slona je späť a tentoraz sa podujal naučiť svojich čitateľov niečo zdanlivo bezvýznamné, čo však ovplyvňuje naše každodenné rozhodovanie – reč tela. Ak sa nevieme správne vyjadrovať a druhých nedokážeme správne pochopiť, nepomôžu nám nijaké odborné znalosti. Reč tela a schopnosť vcítiť sa do druhého sú preto nerozlučne spojené. Pomáhajú nám zlepšiť vlastný život aj životy ľudí okolo nás. Aj preto je dôležité naučiť sa signály reči tela iných správne interpretovať a vedieť ako ovplyvňovať tie naše, aby sme boli lepšie pochopení. A práve to vás naučí bestseller Bez slov. „Ako tlmočník som sa naučil, že reč je dôležitá všade, kde sa stretávajú ľudia. Pri svojich vystúpeniach som zistil, že o reči tela to platí dvojnásobne. Na rande, v partnerskom vzťahu, v práci, pri výchove, v škole, na recepcii v hoteli, vo výťahu, pri bezpečnostnej kontrole na letisku – ba dokonca aj vtedy, keď sa postavíte pred nesprávnu pokladňu, vám poznatky o správnom narábaní s rečou tela môžu nesmierne uľahčiť a skrášliť život. A práve o tom je táto kniha. Dozviete sa nielen to, ako možno kdekoľvek na svete pochopiť reč tela a čítať podvedomé signály iných ľudí, ale naučíte sa aj to, ako dosiahnuť, aby vás tí druhí lepšie chápali. Neviem si predstaviť oblasť, v ktorej by to neprišlo nesmierne vhod. Som teda presvedčený, že v budúcnosti bude čoraz dôležitejšie rozvíjať správne spôsoby styku s druhými. Aj o tom, že empatiou a uvedomelou komunikáciou ľahšie dosiahneme svoje ciele a budeme viesť spokojnejší život. Na to je ale základným predpokladom správna vzájomná komunikácia. Ak sa nevieme správne vyjadrovať a druhých nedokážeme správne pochopiť, nepomôžu nám nijaké odborné znalosti. Keď v práci nechápeme kolegov, môže sa to v najhoršom prípade skončiť mobingom alebo vyhorením. Reč tela a schopnosť vcítiť sa do druhého sú preto pre mňa nerozlučne spojené. Pomáhajú nám zlepšiť vlastný život aj životy ľudí okolo nás.“
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
254877
Názov
Bez slov - čo si iní o tebe myslia
Podnázov
Čo si iní o tebe myslia
EAN/ISBN
9788089311590
Forma
Brožovaná
Autor
Thorsten Havener
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/10
Rozsah
228
Rozmer
157×211×17 mm
Hmotnosť
0,37
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
18%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Bez slov - čo si iní o tebe myslia zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.