ADHD očami ADHD

Martin Antal

SVK Slovensky Citadella2015

Kniha: ADHD očami ADHD - Martin Antal
Katalógové číslo: 252407 viac »
10,22

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: ADHD očami ADHD

Táto kniha je určená pre tých, ktorí vedia, že ich dieťa potrebuje pomoc. Vychádza z vlastných skúseností autora s dieťaťom aj so sebou samým. Je však užitočná aj pre tých, ktorí, keď v súvislosti so svojím dieťaťom počujú slovo „psychológ“, odpovedia, že ich dieťa je určite normálne. Dieťaa tak ostane bez pomoci, ktorú by potrebovalo. Kvôli ADHD dokáže svet potrápiť dieťa bez ohľadu na názor rodiča či spoločnosti . Pritom niekedy netreba veľa, aby sa stav zmenil, aby z utrápeného uzlíčka nervov a nešťasti a vyrástlo v nádherný kvet. Kniha ponúka vysvetlenie, o čo v prípade ADHD ide, no hlavne poskytuje mnoho prakti ckých rád. Špeciality, priamo súvisiace s ADHD, sú prepletené s radami zo všeobecnej a detskej psychológie, ktoré môžu ADHDíkovi pomôcť. To znamená pomôcť z hnevavého, neporiadneho a nepozorného darebáka, pobehaja, ktorému na ničom nezáleží a nedokáže sa nič naučiť, vytvoriť úžasnú bytosť. Inými slovami je to návod na zázrak, no urobiť ho musí rodič. Ten v prvom rade.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
252407
Názov
ADHD očami ADHD
EAN/ISBN
9788089628865
Forma
Brožovaná
Autor
Martin Antal
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015
Rozsah
216
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
ADHD očami ADHD zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.