Zaľúbený lord

Kniha: Zaľúbený lord - Elizabeth Michelsová
Katalógové číslo: 252176 viac »
8,84

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zaľúbený lord

Ďalšia očarujúca regentská romanca od autorky románu Milovať vojvodu.

Sue Greenová túži byť aspoň raz v živote rovnako obletovaná ako jej krásna sestra, a tak sa vyberie na maškarný bál zamaskovaná za Suzannu – svoje odvážne a zmyselné druhé ja. Skvelá zábava sa však skončí, keď sa dostane do kolízie s lordom Holdenom Ellisom, najžiadanejším slobodným mužom v Londýne. Aj keď Holden neverí na lásku na prvý pohľad, dievčina, ktorá zmizla rovnako rýchlo, ako sa objavila, ho zaujme. Začne po nej pátrať, no zdá sa, že jediný, kto o záhadnej Suzanne niečo vie, je slečna Sue Greenová...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
252176
Názov
Zaľúbený lord
EAN/ISBN
9788022018562
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Elizabeth Michelsová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/08
Rozsah
240
Rozmer
130×200 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kapi 4 z 5
11.02.2016 20:40:24

Moja druhá kniha tejto autorky a opäť výborné čítanie. Už po prečítaní prvého príbehu som sa tešila na Sue a Holdena, nakoľko veľká časť ich príbehu sa vlastne odohráva súčasne s dejom prvej knihy a autorka ma veľmi šikovne vtiahla do ich príbehu vlastne už predtým než som prvýkrát otvorila knihu Zaľúbený Lord. Na začiatok musím povedať, že obe hlavné postavy sú enormne sympatické a ich slovné výmeny, resp. hádky neskonale vtipné. Samotné zoznámenie stálo za všetky drobné, keď Sue tanečným výkopom takmer zlomila Holdenovi nos. Ach, konečne hlavná hrdinka podľa môjho gusta :o) Vtipne vyznieva aj fakt, že Holden pri hľadaní Suzanny spovedá Sue. Neviem sa síce celkom stotožniť so skutočnosťou, že Holden nedokázal v Sue spoznať Suzannu, nepríde mi to celkom uveriteľné, ale v celkovom kontexte to autorke v pohode odpustím. Z ostatných postáv za zmienku stojí enormne nesympatická mater hlavnej hrdinky, každá jej veta mi dvíhala žlč, ale o to sladší bol ich záverečný stret, kde má konečne navrch Sue. Palec hore. Veľmi prekvapivý bol príbeh samotného Holdena a jeho rodičov, kde zo začiatku som fandila chudinke jeho matke, ktorej sa evidentne udiala krivda a otec bol ten zlý. Autorka ma rozuzlením poriadne šokovala. Čo však spätne pôsobí trochu nelogicky je fakt, že napriek tomu, že Holden vie o svojej matke všetko, neurobí nič a nechá ju voľne „behať“ po Londýne. To mi príde ako poriadne riziko, ktoré sa mu vypomstilo a zaplatí za to, ako inak, Sue. Celkovo knihu hodnotím veľmi pozitívne a už sa teším na ďalší príbeh, ktorý bude o Katie, ktorá v pár riadkoch tejto knihy narobila poriadny prievan.