Prírodoveda 2 pre 1. stupeň základných škôl

Oľga Kováčiková

SVK Slovensky Aitec spol. s.r.o.213

Kniha: Prírodoveda 2 pre 1. stupeň základných škôl - Oľga Kováčiková
Katalógové číslo: 251340 viac »
Ušetríte až 0,14 € z bežnej ceny 4,04
A navyše získate 3 vernostné body
3,90
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Prírodoveda 2 pre 1. stupeň základných škôl

- Pracovná učebnica Prírodoveda 2 preferuje osvedčené postupy tradičného vyučovania prírodovedy v škole. Učivo je sprístupnené formou kvalitných didaktických úloh. - Didaktické spracovanie prírodovedného učiva je na tematických dvojstranách, rozsahom prispôsobených vyučovacej jednotke. - Učivo je rozdelené do šiestich tematických celkov, ktoré je usporiadané v logických, na seba nadväzujúcich krokoch. - Pracovná učebnica preferuje zážitkové učenie a vlastné objavovanie. Žiaci sa oboznamujú s prírodnými javmi a zákonitosťami tak, že ich sami pozorujú a skúmajú. - Učivo je založené na priamej skúsenosti žiaka. - Okrem základných úloh obsahuje pracovná učebnica aj rozširujúce úlohy. Vhodne sú zaradené aj divergentné úlohy, ktoré žiakom umožňujú lepšie uplatniť svoje vedomosti, zručnosti a osobné skúsenosti. - Celou pracovnou učebnicou žiakov sprevádza sprievodná postavička včielka Oskar, ktorá nemá len motivačný charakter, ale prináša žiakom aj zaujímavé informácie. - Súčasťou pracovnej učebnice sú aj návrhy na tematické vychádzky a pozorovania, na nápadité a realizovateľné projekty, ktoré vedú žiakov k vytváraniu vhodnej dokumentácie a osobných portfólií. - Priamo na stranách pracovnej učebnice je uvedená metodická podpora pre učiteľa vo forme krátkych komentárov a cieľové kompetencie podľa ŠVP – ISCED 1. - K pracovnej učebnici je vypracovaná podrobná metodická príručka, ktorá sa nachádza pod titulom ako súvisiaci materiál aj v sekcii Materiály pre učiteľa na stiahnutie. - Titul je súčasťou série Prírodoveda pre 1. stupeň ZŠautoriek Adame – Kováčiková, ktorá preferuje osvedčené postupy tradičného vyučovania prírodovedy v škole. Séria zaručuje koncepčné, obsahové a pojmové prepojenie učiva prírodovedy v jednotlivých ročníkoch 1. stupňa ZŠ.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
251340
Názov
Prírodoveda 2 pre 1. stupeň základných škôl
EAN/ISBN
9788081460647
Forma
Viazaná
Autor
Oľga Kováčiková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
213
Rozsah
40
Rozmer
210×295
Hmotnosť
0,12
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Prírodoveda 2 pre 1. stupeň základných škôl zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.