Kúzelník z Auschwitzu

Kathy Kacer

SVK Slovensky Verbarium2015/08

Kniha: Kúzelník z Auschwitzu - Kathy Kacer
Katalógové číslo: 250672 viac »
8,05

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kúzelník z Auschwitzu

Werner má len 14 rokov, keď ho nacisti odlúčia od rodiny a on skončí v koncentračnom tábore. Na drevenej prični sa tlačí aj so starším mužom, ktorý sa mu predstaví ako Levin. Raz v noci vrazia do baraku strážcovia, muža vytiahnu z prične a donútia ho čarovať s kartami. Levin predvádza po nociach kúzla, lebo vie, že hrá o svoj život. Jedného dňa sa zúfalému Wernerovi čosi prihodí a Levin, aby ho upokojil, odhalí mu tajomstvo svojich kúzel. Naučí ho však aj čosi iné, že vždy existuje nádej a že sa nikdy nemá vzdávať. Láskavosť a priateľstvo tohto muža pomôžu Wernerovi nakoniec prežiť, a hoci sa už nikdy nestretnú, jeho dar ho bude sprevádzať novým životom.

Autorka, pôvodným povolaním psychologička, opísala krehký príbeh o priateľstve, ľudskosti a neutíchajúcej nádeji aj počas najčernejších momentov veľmi citlivo a vhodným spôsobom. Knihu dopĺňajú pôsobivé, čiernobiele ilustrácie, ako aj fotografie skutočných hrdinov príbehu.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
250672
Názov
Kúzelník z Auschwitzu
EAN/ISBN
9788089612383
Forma
Viazaná
Autor
Kathy Kacer
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/08
Rozsah
32
Rozmer
216×279
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kúzelník z Auschwitzu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.