Výchovný šok - Čo sme o deťoch nevedeli

Po Bronson, Ashley Merryman

SVK Slovensky Zelený kocúr2015/07

Kniha: Výchovný šok - Čo sme o deťoch nevedeli - Po Bronson, Ashley Merryman
Katalógové číslo: 248870 viac »
Akcia: Ani euro
Ani euro
Zľava! Akcia!
Kolekcia titulov: PREKVAPČO

PREKVAPČO

Špeciálna akcia s názvom PR€KVAPČO vás príjemne prekvapí širokou ponukou kvalitných titulov vo veľmi priaznivých cenách. Zistiť viac...
Kolekcia titulov: Výchova detí

Výchova detí

Výchova detí je obrovská výzva, ktorej treba venovať mimoriadnu pozornosť.Myslíte si, že intelektuálne špičky, finančníc… Zistiť viac...
3,00

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Výchovný šok - Čo sme o deťoch nevedeli

BESTSELLER DENNÍKA THE NEW YORK TIMES

Práve ste si vybrali knihu, ktorá vyvolala obrovský ohlas v zahraničných médiách a stala sa predmetom mnohých diskusií nielen v radoch odborníkov, ale najmä rodičov a všetkých, ktorým záleží na zdravom vývoji detí a mládeže.

Dvojica autorov sa dlhé roky venovala výskumu detskej vývojovej psychológie a ich spoločné dielo prináša prevratné zistenia, ktoré miestami potvrdia správnosť našich vrodených reflexov rodičov, no v niektorých oblastiach sú šokujúco nečakané, napriek tomu podložené komplexnými vedeckými prieskumami.

Vedeli ste napríklad, že pochvalou môžete svojmu dieťaťu ublížiť? Čo stojí za poklesom IQ, syndrómom ADHD a obezitou? Mysleli by ste si, že je to nedostatok spánku? Aký vplyv má na deti rozhovor o ľudských rasách? Prospieva im to, alebo skôr škodí? A čo klamstvo? Väčšina stratégií na podporu pravdovravnosti nevedie deti k tomu, aby klamali menej. Kedy sa zistí, či je vaše dieťa nadané? Prečo sa súrodenci nemajú v láske a ako tomu môžeme zabrániť? Prečo v prípade adolescentov platí, že hádka s dospelými je prejav uznania a nie neúcty? Možno sebaovládanie naučiť? Nemusíte sa dlho zamýšľať, stačí, ak sa začítate.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
248870
Názov
Výchovný šok - Čo sme o deťoch nevedeli
EAN/ISBN
9788089761104
Forma
Brožovaná
Autor
Po Bronson, Ashley Merryman
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/07
Rozsah
280
Rozmer
136×206
Hmotnosť
0,34
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Výchovný šok - Čo sme o deťoch nevedeli zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.