Šťastná výchova

SVK Slovensky Don Bosco2007

Kniha: Šťastná výchova
Katalógové číslo: 247304 viac »
Kolekcia titulov: Výchova detí

Výchova detí

Výchova detí je obrovská výzva, ktorej treba venovať mimoriadnu pozornosť.Myslíte si, že intelektuálne špičky, finančníc… Zistiť viac...
3,76

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Šťastná výchova

Povzbudzovať je prekrásne slovo, znamená „darovať srdce“. Povzbudzovať deti znamená transplantovať srdce. Je to nádherné a delikátne umenie. Hovoríme o zriedkavej vlastnosti, ktorá prechádza od srdca k srdcu. Povinnosťou rodičov a vychovávateľov je pomáha deťom a podopiera ich pri rozvíjaní potrebných schopností a istoty stáť na vlastných nohách. "Mám dovoliť, aby sa moje dieťa postavilo proti mne? Keď ľudia ešte chodievali bosí, veľký náčelník Indiánov, ktorý mal citlivé chodidlá a málo zdravého rozumu, veľmi trpel pri chôdzi po kameňoch a po hrboľatej zemi. Trochu o tom porozmýšľal a napokon sa slávnostne rozhodol. Rozkázal svojim bojovníkom pozabíjať všetky bizóny v kraji a ich mäkkými kožušinami pokryť celé územie svojho kmeňa. Keďže si nemohol vymeniť nohy, chcel zmeniť povrch zeme. A to aj za cenu vykynoženia všetkých bizónov! Ľud to veľmi znepokojilo. Delegácia bojovníkov sa odobrala k starému múdremu šamanovi kmeňa, aby ho požiadala o radu. Šaman odpovedal: „Poraďte náčelníkovi, nech si odreže dva kúsky bizónej kože podľa veľkosti chodidiel a chráni si nimi nohy. Kamkoľvek pôjde, nohy ho už nebudú trápiť. “ Tak sa zrodili topánky."

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
247304
Názov
Šťastná výchova
EAN/ISBN
9788080740597
Forma
Brožovaná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007
Rozsah
128
Rozmer
125×195
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Šťastná výchova zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.