Kain a Ábel

Jeffrey Archer

SVK Slovensky MOTÝĽ2015/04

Kniha: Kain a Ábel - Jeffrey Archer
Katalógové číslo: 244971 viac »
4,73

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kain a Ábel

Román Kain a Ábel je pútavo vyrozprávaný príbeh dvoch mužov – ľavobočka chudobného poľského šľachtica a syna bohatého bostonského bankára. Narodili sa v jeden deň na rozličných miestach zemegule a ich diametrálne odlišné osudy sa v dospelosti záhadne spojili a preplietli. Obaja boli mimoriadne bystrí, ambiciózni a pracovití, lenže nenávisť, ktorá medzi nimi rástla, nepriaznivo ovplyvňovala ich pracovný aj súkromný život. Toto nepriateľstvo na život a na smrť akoby nemohla obmäkčiť ani úprimná láska, ktorá sa ich bytostne dotýka. Do deja dramaticky vstúpia aj ich potomkovia – Ábelova dcéra a Kainov syn. Príbeh dvoch mužov a ich rodín je napísaný veľmi živo, plynie ako rieka, je plný vzrušujúceho napätia a čitateľ sa jednoducho nevie odtrhnúť od jeho stránok.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
244971
Názov
Kain a Ábel
EAN/ISBN
9788081640476
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Jeffrey Archer
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/04
Rozsah
472
Rozmer
142×206×40 mm
Hmotnosť
0,54
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Lucia 4 z 5
03.01.2016 14:58:12

Príbeh dvoch mužov - Kaina a Ábela, tak rozdielnych a pritom tak podobných mužov. Narodili sa v diametrálne odlišných svetoch, ale osud, či skor voľa a cieľavedomosť ich životné cesty spojila. Autorov štýl písania mi pripomínal iného spisovateľa, a to Kenna Folleta. Kto čítal jeho Piliere Zeme, alebo voľné pokračovanie Na veky vekov, bude so mnou súhlasiť /aspoň si to myslím..../ Príbeh je zaujímavý, častokrát máte možnosť na jednu udalosť pozrieť pohľadom oboch hlavných postáv. Ide o pútavé čítanie, ktoré rozhodne nie je stratou času, aj keď... Prečo som nedala 5 hviezdiečiek, keď ide o také pútavé čítanie? Tak poprvé je to pre obálku, ktorá sa mi zdá otrasná :-( Vec vkusu, viem, niekomu sa može páčiť, ja to však nie som. A potom sú to niektoré veci v príbehu. Nechcem tu rozpitvávať dej do podrobna, ale niektoré udalosti čitateľ tuší už od začiatku, takže keď príde na "lámanie chleba" tak nie je vobec prekvapený. A o to pri čítaní ide /okrem iného/, aby bol čitateľ prekvapený, ak nie šokovaný, aspoň zaskočený. Niekedy sa autorovi pri tomto príbehu nie vždy podarilo. Keď to zhrniem, tak si ma získal. Už mám doma nachystanú sériu Kronika rodu Cliftonovcov/len keby toho času bolo viac/, tak dúfam, že ma po tomto príbehu nesklame :-D