Chirurgická léčba degenerativního postižení bederní páteře

Kniha: Chirurgická léčba degenerativního postižení bederní páteře - Jiří Šrámek
Katalógové číslo: 242686 viac »
10,00

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Chirurgická léčba degenerativního postižení bederní páteře

Spondylochirurgie je moderní, dynamický obor zabývající se zejména chirurgickou léčbou chorob páteře. Mezi nejčastější postižení patří degenerativní změny v bederní oblasti. Primární léčbou je rehabilitace, v některých případech však navzdory dlouhodobé konzervativní léčbě nedojde ke zlepšení. Tehdy je vhodné zvážit chirurgické řešení. Kniha poskytuje komplexní náhled na chirurgickou léčbu degenerativního postižení včetně nejmodernějších poznatků, které jsou podrobně vysvětleny a systematizovány. Autor MUDr. Jiří Šrámek je ortoped, věnuje se však pouze oboru spondylochirurgie, a to na předních pracovištích v České republice a nyní v zahraničí. Odborná publikace je určena pro pre- a zejména postgraduální studium v oborech ortopedie, neurologie, neurochirurgie, radiologie. Čtenářům přiblíží možnosti současné spondylochirurgie, pomocí bohaté obrazové dokumentace s množstvím RTG, CT a MRI snímků (celkem 264 snímků) umožní strukturalizovat pohled na jednotlivé typy postižení, a tím usnadní rozhodnutí o vhodné terapii.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
242686
Názov
Chirurgická léčba degenerativního postižení bedern
EAN/ISBN
9788024753621
Forma
Brožovaná
Autor
Jiří Šrámek
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/04
Rozsah
160
Rozmer
170×240×7 mm
Hmotnosť
0,32
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
47%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Chirurgická léčba degenerativního postižení bederní páteře zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.