Strácame sa v sebe

Jasinda Wilderová

SVK Slovensky IKAR2015/08

Kniha: Strácame sa v sebe - Jasinda Wilderová
Katalógové číslo: 242150 viac »
Séria kníh: Falling Into
Falling Into
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Strácame sa v sebe

Keď tragicky zomrel Kyle Calloway, časť Nellinho srdca akoby odišla s ním. Z jeho smrti sa ťažko spamätávala celá rodina. Zle bol na tom aj Kylov starší brat Colton. Nikto netušil, že práve dve osamelé duše, Nell a Colton, si nájdu k sebe cestu. Nell bola spočiatku z priateľovej smrti taká zronená, že sa k nej nikto nesmel priblížiť, ani jej najlepšia priateľka Becca de Rosová. Becca sa zo všetkých síl snažila Nell pomôcť prekonať žiaľ, ale ani ona nemá jednoduchý život a svoje pocity radšej nesmelo vkladá do veršov. Všetko, čo doteraz poznala, sa odrazu zmenilo.

Jason Dorsey, Kylov kamarát, talentovaný futbalista, pozval Nell na rande, to sa však nikdy nekonalo. Nell ho odmietla, a tak sa rozhodol pozvať na schôdzku jej najlepšiu priateľku, šestnásťročnú Beccu. Vtedy netušil, čo všetko s Beccou prežije a či sa práve ona nestane jeho životnou láskou. Beccin prísny otec nesúhlasil, aby začala chodiť s chlapcom v takom mladom veku. A Jasonov otec, vojnový veterán, mal zas problém s alkoholom. Keď sa opil, svoj hnev namieril práve proti synovi a uštedril mu nejednu krutú ranu.

Obaja mladí ľudia si hľadajú svoje miesto v zložitom svete, v ktorom sa tragédie, trápenia a depresie striedajú s radosťou, nádejou a láskou.

Z anglického originálu Falling Into Us preložila Miriam Ghaniová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
242150
Názov
Strácame sa v sebe
EAN/ISBN
9788055144016
Forma
Viazaná
Autor
Jasinda Wilderová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/08
Rozsah
376
Rozmer
125×200 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Strácame sa v sebe zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.