Zbohom, klamstvá

Cora Carmacková

SVK Slovensky IKAR2015/09

Kniha: Zbohom, klamstvá - Cora Carmacková
Katalógové číslo: 242149 viac »
Séria kníh: Zbohom nevinnosť
Zbohom nevinnosť
Titul je zaradený v tejto sérii
Kolekcia titulov: PREKVAPČO

PREKVAPČO

Špeciálna akcia s názvom PR€KVAPČO vás príjemne prekvapí širokou ponukou kvalitných titulov vo veľmi priaznivých cenách. Zistiť viac...
4,43

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zbohom, klamstvá

Max Millerová je v poriadnej kaši. Rodičia práve pricestovali do mesta a chcú sa s ňou stretnúť – okamžite! Max obleje studený pot. Veď keď zbadajú jej prefarbené vlasy, tetovania a pírsingy, určite ju vydedia. Navyše čakajú, že im Max predstaví svojho milého, zodpovedného priateľa, nie akéhosi Maca, chalana s potetovaným krkom, čo hrá v hudobnej skupine.

Už-už sa zdá, že sa jej život zrúti ako domček z karát, keď pri vedľajšom stole v kaviarni zbadá Cada. Ten prišiel do Filadelfie študovať herectvo a snaží sa zabudnúť na všetko, čo sa stalo v Texase. Veľmi sa mu nedarí, problémy si totiž priniesol so sebou. Znenazdajky ho prepadne Max so šialenou prosbou, aby sa tváril ako jej priateľ, a on súhlasí. Keďže Cadovi táto úloha sadne ako uliata, pokračuje v nej aj naďalej. Čím dlhšie sa s Max hrajú na šťastný párik, tým menej musia predstierať...

Z anglického originálu Faking it(HarperCollins, New York 2013) preložila Jana Cinková.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
242149
Názov
Zbohom, klamstvá
EAN/ISBN
9788055144030
Forma
Brožovaná
Autor
Cora Carmacková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/09
Rozsah
312
Rozmer
125×200 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Viki
31.08.2015 13:31:11

Ak bol prví diel skvelý, tento je úžasný. Pretože na scénu prichádza Cade!!! A zatiaľ čo v prvom dieli hral len "toho druhého", v tejto knihe bude lámať všetkým čitateľkám srdcia. Max je zaujímavá. Je to akási chodiaca troska čo sa nevie vyrovnať s minulosťou ale vy aj tak obdivujete jej nervy, jej odvahu, jej samostatnosť. Cade má svoje problémy ale je dokonalý. Aspoň to tvrdí Max. A je vtipný. A starostlivý. A keby ste vzali ich dialógy z kontextu, stále sú dosť zaujímavé a to už vyžaduje od autorky talent. Druhý diel je pre mňa všetko a ešte viac z toho prvého a určite môže zaujať aj náročnejších (a určite aj starších než 16 ročných) čitateľov.


mm
09.09.2015 07:52:14

prosím ako sa volá prvý diel?


Neliss
27.09.2015 18:56:02

Kniha Zbohom, klamstvá ponúka jednoduchý príbeh, ktorý nezaberá dlhý časový úsek v živote hrdinov a nezaberie ho ani v tom vašom. Je totiž vážne dobre napísaný a prečítate ho rýchlo. Nápad a situácie v tejto knihe boli síce miestami nereálne a tak trochu šibnuté, no v tomto prípade to nijako neprekážalo. Dej sa točí najmä okolo vzťahu Cada a Max. Nechýba kopa vtipných dialógov a na svoje si prídu aj romantické duše. Jedná sa skrátka o milú, vtipnú, romantickú knižka. V podstate neurazí ani nenadchne, ale vôbec neľutujem tých pár hodín, ktoré som jej venovala - boli príjemne strávené a bavila som sa. Odporúčam ju fanúšikom Cory Carmack a komukoľvek, kto by sa chcel odreagovať.:)


Dia 5 z 5
24.06.2016 20:49:11

Táto kniha rovnako ako Zbohom nevinnosť mala niečo do seba. Som rada že autorka napísala pokračovanie kde opísala osud Cada. Kniha bola zábavná a ľahko sa čítala. Odporúčam prečítať.