Problém rekonštrukcie sociálnych a humanitných vied

SVK Slovensky PhDr. Milan Štefanko - IRIS2004

Kniha: Problém rekonštrukcie sociálnych a humanitných vied
Katalógové číslo: 240129 viac »
5,85

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Problém rekonštrukcie sociálnych a humanitných vied

Zborník sa zaoberá problematikou všeobecnej metodológie vied na Slovensku, je východiskom publikovaných monografií, zborníkov, vedeckých štúdií pre výskum problémov spoločenských vied (sociálnych a humanitných). Podkladom pre napísanie zborníka sa stali rôzne projekty realizované za účelom riešenia problémov metodológie vied. Podstata projektov je rozdelená na dve základné etapy, ktoré riešia nasledujúce okruhy problémov: problémy rekonštrukcie sociálno-humanitných vied, metódy teoretickej rekonštrukcie sociálnych systémov, metódy rekonštrukcie ľudského konania a spôsob overovania sociálnych a humanitných teórií. V nami ponúkanom zborníku sa nastoľuje problém predmetu spoločenských, sociálnych a humanitných vied. Rieši sa „konflikt dvoch“ kultúr. Skúmajú sa príčiny odtrhnutia človeka od prírody, prírodných, sociálnych a humanitných vied.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
240129
Názov
Problém rekonštrukcie sociálnych a humanitných vie
EAN/ISBN
9788089018840
Forma
Pevná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2004
Rozsah
236
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Problém rekonštrukcie sociálnych a humanitných vied zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.