Hodvábnik

Druhý prípad Cormorana Strikea

Robert Galbraith

SVK Slovensky Plus2015/02

Kniha: Hodvábnik - Druhý prípad Cormorana Strikea - Robert Galbraith
Katalógové číslo: 239848 viac »
Ušetríte až 1,10 € z bežnej ceny 15,49
A navyše získate 14 vernostných bodov
Séria kníh: Cormoran Strike
Cormoran Strike
Titul je zaradený v tejto sérii
14,39
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Hodvábnik

Druhý prípad Cormorana Strikea

Hodvábnik, druhá kniha zo série vysoko oceňovaných detektívnych románov s Cormoranom Strikeom a jeho energickou mladou asistentkou Robin Ellacottovou, je strhujúci a čitateľsky príťažlivý príbeh.

Keď zmizne spisovateľ Owen Quine, jeho žena sa obráti na súkromného detektíva Cormorana Strikea. Spočiatku sa domnieva, že sa na pár dní niekam vyparil – už to v minulosti niekoľkokrát urobil – a po Strikeovi len chce, aby ho našiel a priviedol domov. Lenže detektívovi počas vyšetrovania začína byť čím ďalej jasnejšie, že za Quineovým zmiznutím sa skrýva väčšie tajomstvo, než si jeho žena myslí. Románopisec práve dokončil rukopis, v ktorom s uštipačnou zlomyseľnosťou vykreslil takmer všetkých svojich známych. Keby bol román zverejnený, zničil by život mnohým z nich. Existuje teda množstvo ľudí, ktorí ho mohli chcieť umlčať. A vo chvíli, keď je Quine nájdený brutálne zavraždený za bizarných okolností, začína súboj s časom, v ktorom je potrebné porozumieť motivácii krutého vraha; vraha, ktorý sa nepodobá žiadnemu z tých, s akými sa dosiaľ Strike stretol...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
239848
Názov
Hodvábnik
Podnázov
Druhý prípad Cormorana Strikea
EAN/ISBN
9788025903636
Forma
Pevná s prebalom
Autor
Robert Galbraith
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/02
Rozsah
480
Rozmer
145×205 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
7%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.7 z 5.0
5
150.0%
(2)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
300.0%
(1)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

anabela 5 z 5
15.03.2015 20:31:32

Hodvábnik ma prekvapil, vtiahol do deja a nepustil ani potom, čo som knihu už dočítala. Rowlingová stavia na silných postavách. Cormoran, s chlpmi miesto vlasov a bez nohy je výrazný "týpek", jeho asistentka Robin je sympatická, jemná žena s túžbou po dobrodružstve. Dva protiklady, ktoré si čitateľ nemôže neobľúbiť. Perfektne opísaná atmosféra Londýna. Pri čítaní som mala chuť kúpiť si letenku a ísť sa odviezť taxíkom podobnou trasou ako šiel Strike. Autorkina schopnosť fabulovať je nepopierateľná. Do toho skvelá téma (aj vďaka nej sa mi Hodvábnik páčil oveľa viac ako Volanie kukučky) zo spisovateľského prostredia. Presne to, čo človeka milujúceho knihy zaujíma. :-)


gabika 1 z 5
16.05.2015 12:24:53

K tejto knihe som sa dostala len vdaka tomu, ze som ju dostala od priatela. Nie je to zrovna zaner, ktory rada citam, ale aj napriek tomu som sa do nej zacitala. Ale nie je to kniha pre mna. Ak niekto, kto necita detektivky premysla nad tym, ze zacne citat tuto knihu, tak asi to nebude nic pre neho. Sama by som si tuto knihu urcite nekupila.


Ivet 5 z 5
21.07.2017 10:16:18

Neviem sa rozhodnúť, ktorá časť bola lepšia. Volanie kukučky alebo Hodvábnik? Obe plné napätia, kedy neviete kto má čo za ušami, či hovorí pravdu alebo klame :) K tomu psychologický kontext, zaujímavá zápletka a rozvíjajúci sa súkromný život dvoch úplne odlišných hlavných postáv. Perfektná detektívka. Určite odporúčam.