Kaleidoskop

... nič nie je náhoda

Mária Blšáková

SVK Slovensky Richard Lunter - KICOM2015/02

Kniha: Kaleidoskop - ... nič nie je náhoda - Mária Blšáková
Katalógové číslo: 238235 viac »
6,30

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kaleidoskop

... nič nie je náhoda

Svet je obrovským kaleidoskopom, v ktorom sme my, ľudia, farebnými sklíčkami. Počas celého života bojujeme s prekážkami, opakovanými vzletmi i pádmi a bojíme sa, či nás to alebo ono definitívne nezlomí. A vtedy našimi osudmi tam hore niekto zatočí, či zatrasie a my stretneme ľudí, ktorých by sme nestretli, naučíme sa nové veci, na ktoré by sme si predtým netrúfli a dostaneme nové šance… jednoducho vytvoríme nový životný obrazec. A možno krajší a farebnejší ako ten predchádzajúci. Stačí nestratiť nádej.

Už sa vám niekedy stalo, že film, knižka, či poviedka skončili, no vy by ste radi vedeli, ako osudy hlavných hrdinov pokračujú ďalej? Ako napríklad naloží štyridsiatnička Karin po dlhých rokoch manželstva so svojou nedobrovoľnou slobodou? Čo si počne Henrieta s láskou k profesorovi? Aké manželstvo čaká na Grétku po šokujúcom telegrame, ktorý prichádza tesne pred svadbou? Akým spôsobom sa popasuje Jano s požiadavkami ženy, ktorá odišla? Ako sa zmení život vdovca Filipa po zoznámení sa s handicapovaným dievčaťom? Chcete o nich a iných postavách vedieť viac a dokonca i to, čo nasleduje po záverečnej bodke?

V knižke Kaleidoskop sa dozviete všetko, pretože každá z hlavných postáv z jednotlivých poviedok sa objaví v ďalšej, či ďalších ako postava vedľajšia. Ich poprepletané osudy vás presvedčia o tom, že všetko so všetkým súvisí a nič nie je náhoda.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
238235
Názov
Kaleidoskop
Podnázov
... nič nie je náhoda
EAN/ISBN
9788097175818
Forma
Brožovaná
Autor
Mária Blšáková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/02
Rozsah
234
Rozmer
135×193 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kaleidoskop zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.