Vzťahy bez slov

Nora Lauková

SVK Slovensky Timy Partners2014/11

Kniha: Vzťahy bez slov - Nora Lauková
Katalógové číslo: 236793 viac »
8,17

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Vzťahy bez slov

Svet vzťahov je krásny, záhadný a zároveň zložitý, tak ako svet neverbality. Takmer každý človek je presvedčený, že ľudí pozná a vie s nimi dobre komunikovať. Slová považuje za najdôležitejšie, lebo verí, že podľa nich správne určí, čo si iní myslia a ako sa cítia. Domnievate sa, že ak s niekým nehovoríte, nekomunikujete? Nie je to tak. Pretože, aj keď nehovoríme, vyjadrujeme sa bez slov – rečou neverbality. Neverbalita odpovedá na naše podvedomé otázky a je taká silná, že predbieha slová a mení ich význam. Prezradí aj to, čo nechceme, aby bolo vypovedané. V každom vzťahu vždy niečo očakávame. Harmóniu, lásku a porozumenie pre potreby druhého. Chceme vedieť identifikovať problémy vo vzťahoch a rýchle ich vyriešiť.

Vďaka odborným radám, príkladom zo života a skúsenostiam autorky sa naučíte neverbálne komunikovať v akomkoľvek vzťahu. Pred vami sa vynoria nové pohľady a možnosti. Zistíte, čo znamená byť vo vzťahu so správnym mužom alebo ženou, nadobudnete neverbálnu dôveru, naučíte sa identifikovať žiarlivosť, klamstvo, manipuláciu či neveru. Odhalíte zlatokopku, ktorá prahne po bohatstve. Dozviete sa, aké neverbálne prostriedky použiť, aby ste boli v biznise výnimočný a úspešný. Začnite svoje pátranie a odhaľte vzťahy bez slov!

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
236793
Názov
Vzťahy bez slov
EAN/ISBN
9788089311484
Forma
Brožovaná
Autor
Nora Lauková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/11
Rozsah
236
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
18%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Vzťahy bez slov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.