Domáce rozprávky

Róbert Horka

SVK Slovensky Zaex - Náboženská literatúra2014

Kniha: Domáce rozprávky - Róbert Horka
Katalógové číslo: 236264 viac »
4,61

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Domáce rozprávky

Každý má svoj domov – miesto, kam sa večer vracia.Na toto miesto si so sebou berie ľudí, ktorí sú mu drahí, alebo keď sa to nedá, tak aspoň ich obrázky a fotky. Na tomto mieste si schováva aj veci, ktoré mu pomáhajú a ktoré sa mu páčia. Je úžasné, že hoci veci nežijú, majú svoje malé príbehy. Napríklad bábika, s ktorou sme sa radi hrali, keď sme boli malí. Alebo hrnček, ktorý nám darovala starká, a keď sa naň pozrieme, vždy nám ju pripomenie. Preto pozývam deti aj dospelých, aby sa spolu so mnou na chvíľku ponorili do úžasného sveta domácich vecí, lebo tam sa môžeme naučiť veľa dobrého a užitočného. Pozývam vás prejsť sa z kuchyne do kúpeľne, odtiaľ cez chodbu do detskej izby, obývačky až napokon cez pivnicu vyjdeme von a vstúpime do záhrady. Všade tam nájdeme veci so záhadnými a poučnými príbehmi. Zopár z nich som pre vás pozbieral a teta Radka ich zasa krásne vymaľovala. Preto za mňa aj za vás všetkých tete Radke a všetkým, ktorí túto knižku zmajstrovali, srdečne ďakujem. Hlavne však ďakujem dobrému Pánu Bohu, ktorý mi všetky tie tajomstvá vecí ukázal. Teraz už stačí len otvoriť dvere, či vlastne obrátiť list a vstúpiť do rozprávky. Žehlička, sporák, zrkadlo, koberec, budík. Samé obyčajné veci z domácnosti. Ale pozor! Ten budík je múdry, koberec namyslený, zrkadlo klamárske, žehlička dobrosrdečná a sporák zlomyseľný! A to už nie sú obyčajné domáce predmety, ale rozprávkové vecičky. Bolo by škoda, keby ich príbehy niekto nevyrozprával a nikto si ich neprečítal. Tieto rozprávky nám otvárajú oči. Možno sa aj u vás doma nájde niečo, čo nie je obyčajné, ale rozprávkové.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
236264
Názov
Domáce rozprávky
EAN/ISBN
9788089676231
Forma
Brožovaná
Autor
Róbert Horka
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014
Rozsah
103
Rozmer
146×207
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Domáce rozprávky zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.