Perla z Moabu

Tessa Afsharová

SVK Slovensky Kumran2014/10

Kniha: Perla z Moabu - Tessa Afsharová
Katalógové číslo: 236125 viac »
10,57

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Perla z Moabu

Chudobná vdova Rút bez blízkych citových väzieb s rodinou, z ktorej vzišla, opúšťa svoj ľud a odchádza so svojou milovanou hebrejskou svokrou Noemi do Izraela. Pomáha jej obnoviť dom, z ktorého Noemi pred rokmi odišla spolu s manželom a dvoma synmi, o ktorých ju neskôr obrala smrť. Obe ženy sú už bez zásob a Rút, rozhodnutá ochrániť ich pred hladom, využije všetko, čo jej zostalo – mocný chrbát a odhodlané srdce – a paberkuje klasy, ktoré zostali na poli po žatve.
Ostatní jej ubližujú nevľúdnymi slovami, a tak Rút šokuje zistenie, že si ju majiteľ poľa všíma. Prihovára sa jej. Zásobuje ju i Noemi jedlom. Bóz si nahovára, že svojou vľúdnosťou spláca Rút lásku, ktorú prejavila voči jeho sesternici Noemi. No jeho srdce vie svoje.

„Kniha ma uchvátila od prvej strany. Biblický príbeh lásky, ktorá sa rozvíjala medzi Rút a Bózom, odrazu strhujúco ožil. Bola som hore dlho do noci, aby som mohla Perlu z Moabu dychtivo dočítať až do konca.“
– DEBBIE MACOMBEROVÁ, autorka bestsellerov vydavateľstva New York Times

Tessa Afsharová sa narodila v Iráne, kde prežila prvých štrnásť rokov svojho života. Potom navštevovala anglickú dievčenskú internátnu školu a napokon sa natrvalo usadila v Spojených štátoch. Tessa získala titul M.Div na Yaleskej univerzite, kde pôsobila ako členka vedenia biblického spoločenstva na Divinity School. V súčasnosti vedie službu ženám a modlitbovú službu v cirkevnom zbore v Novom Anglicku. Na Slovensku jej vyšiel ako prvý titul Perla v piesku.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
236125
Názov
Perla z Moabu
EAN/ISBN
9788089487554
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Tessa Afsharová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/10
Rozsah
272
Rozmer
155×235 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Perla z Moabu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.