Láska bez podmienok

Paul Ferrini

SVK Slovensky Eugenika2014

Kniha: Láska bez podmienok - Paul Ferrini
Katalógové číslo: 235386 viac »
Ušetríte až 0,44 € z bežnej ceny 6,99
A navyše získate 6 vernostných bodov
6,55
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Láska bez podmienok

Paul Ferrini sa prihovára našej najhlbšej podstate. Tej, ktorá cíti len lásku a láskyplnú prepojenosť všetkého bytia i všetkých bytostí. My však túto podstatu väčšinou prekrývame úplne iným pohľadom na veci – takým, na aký sme si počas stáročí navykli: plným odsudzovania, rozhorčovania sa, strachu, potreby odôvodniť si svoje názory a premôcť akékoľvek iné. Dokonca aj svoju predstavu Boha sme si prispôsobili tomuto systému myslenia, tomuto čiernobielemu pohľadu na svet. Lenže skutočný „Boh“ je priamym opakom tejto predstavy. Ferrini sa nám pokúša priblížiť Jeho pravú povahu – a tým aj pravú povahu nás všetkých. Návrat k tejto podstate spočíva v láske bez podmienok a napĺňa nás neopísateľnou blaženosťou a vedomím, že všetko je v poriadku. „Všetko, čo sa odohráva vo vašom živote, si interpretujete podľa svojich názorov a emocionálnych stavov. Napríklad sklamanie súvisí s pocitom viny a neschopnosti. Je potrebné, aby ste rozšírili svoje vnímanie. Všetky skúsenosti sa odohrávajú iba z jediného dôvodu: aby rozšírili vaše vedomie. Akýkoľvek iný význam, ktorý vidíte vo svojich životných skúsenostiach, ste k nim pridali vy sami. To, čo sa deje, si vykladáte podľa svojich presvedčení..."

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
235386
Názov
Láska bez podmienok
EAN/ISBN
9788081003752
Forma
Brožovaná
Autor
Paul Ferrini
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014
Rozsah
144
Rozmer
130×200
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
6%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Láska bez podmienok zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.