Half Wild – Polodivý

Sally Greenová

SVK Slovensky YOLi2015/04

Kniha: Half Wild – Polodivý - Sally Greenová
Katalógové číslo: 234630 viac »
Séria kníh: Half Bad
Half Bad
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Half Wild – Polodivý

„Dostaneš mocný dar, ale až podľa toho, ako ho budeš používať, sa uvidí, či budeš dobrý, alebo zlý.“ Vo svete smrteľníkov žijú dva znepriatelené tábory čarodejníkov, čiernych a bielych. O svoje miesto na život medzi nimi bojuje sedemnásťročný Nathan, všetkými nenávidený pre svoj pôvod. Je nemanželským synom Marcusa, najmocnejšieho a najukrutnejšieho čarodejníka na svete, a jediný, kto ho dokáže poraziť. Nathan získal od otca vzácny dar, magickú schopnosť, ale ak sa ju nenaučí ovládať, vystaví sa veľkému nebezpečenstvu. Za pätami má lovcov a tí sa nezastavia pred ničím. Chcú ho chytiť a donútiť otca zabiť. Hoci je Marcus stelesnením zla, Nathan mu vďačí za život. Nikdy sa proti nemu nepostaví. Lenže ak to neurobí, na svoju lásku Annelise môže zabudnúť. Jej život sa dá zachrániť len výmenou za Marcusovo srdce. Natan sa tak ocitá v neriešiteľnej situácii. Half Wild – Polodivý je pokračovaním strhujúceho románu Half Bad (Ikar 2014). Z anglického originálu Half Wild (Puffin Books Ltd, London 2015) preložil Milan Kopecký.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
234630
Názov
Half Wild – Polodivý
EAN/ISBN
9788055142029
Forma
Paperback
Autor
Sally Greenová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/04
Rozsah
352
Rozmer
145×227
Hmotnosť
0,50
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Showan 4 z 5
03.07.2015 21:20:09

Lepšia ako Half Bad, ale stále ma štvali kapitoly, ktoré boli písane spôsobom Ty rozprávania. Musím povedať, že koniec bol dosť nechutný. Hlavne keď mu kázal zjesť jeho srdce, ale v celku to bolo dobré. Prvá bola podla mňa viac nudná. Nathan už dostal dary a bolo zaujímavé čítať ako sa ten svoj sanží ovládať. Páčili sa mi aj kapitoly s Gabrielom, aj keď to bolo miestami dosť divné. Analis som neznášala od prvej knihy, ale v tejto som ju priam znenávidela.