Angelina Jolie: Osud jménem Brangelina

Michaela Vaňková

CZE Česky BURDA Praha spol. s r.o.2014/10

Kniha: Angelina Jolie: Osud jménem Brangelina - Michaela Vaňková
Katalógové číslo: 234357 viac »
3,31

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Angelina Jolie: Osud jménem Brangelina

Slavná americká herečka vzbuzuje zájem veřejnosti nejen svou nevšední krásou a řadou pozoruhodných rolí, které ztělesnila před filmovou kamerou, ale také osudovými peripetiemi, jež provázejí její život. Bouřlivé dospívání, kdy čelila pocitům marnosti a zbytečnosti, vystřídaly první herecké úspěchy, zatímco v soukromí si musela na štěstí dlouho počkat. Z výstřední a nezkrotné dívky však vyrostla silná osobnost, která moc dobře ví, že sláva a peníze nejsou všechno. Řadu let se obětavě věnuje charitativní práci, vychovává šest dětí, z nichž tři adoptovala, a po boku svého partnera a nyní už manžela Brada Pitta dokázala zvládnout i mimořádně dramatickou zdravotní situaci. Ve zbrusu nové knížce novinářky Michaely Vaňkové, která je první ucelenou publikací věnovanou této nevšední ženě, se dozvíte o všem, co ji formovalo, o jejích vášnivých láskách i citových karambolech a samozřejmě také nahlédnete do zákulisí hollywoodské továrny na sny.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
234357
Názov
Angelina Jolie: Osud jménem Brangelina
EAN/ISBN
9788087575222
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Michaela Vaňková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/10
Rozsah
160
Rozmer
130×200 mm
Hmotnosť
0,14
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
52%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Angelina Jolie: Osud jménem Brangelina zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.