Žila som v zlatej klietke

Lucia Božiková

SVK Slovensky MOTÝĽ2014/10

Kniha: Žila som v zlatej klietke - Lucia Božiková
Katalógové číslo: 233493 viac »
6,38

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Žila som v zlatej klietke

Mia mala život, o akom mnohé z nás môžu len snívať. Luxusné kúsky v šatníku, dokonalú figúru umocnenú modernou plastickou chirurgiou či hriešne drahého tátoša v garáži... Využívala všetko, čo jej priateľ poskytoval, ale nedokázala vzdorovať jeho násiliu, ponižovaniu a absurdným sexuálnym chúťkam, hoci ho v skutočnosti nenávidela. Keď bola presvedčená, že ju chce požiadať o ruku, prežila najväčšie sklamanie svojho života. Jej najcitlivejšou slabinou je nízke sebavedomie, ktoré neunesie závislosť od chlapa, a tak ju pád na dno mimoriadne bolí... Dokonalý ligotavý život sa jej zrútil ako domček z kariet. Mia prichádza na to, že navonok možno mala všetko, ale nemá to, po čom túžila najviac – opätovanú lásku... Tajne miluje iného muža, zistí však, že nikdy nebude jeho. Najkrajšia noc, akú kedy zažila, sa premení na nočnú moru a Mia sa musí vrátiť k tomu, ktorého nenávidí. Ako sa dokáže vyrovnať s tým, že ju život takto ťažko skúša?
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
233493
Názov
Žila som v zlatej klietke
EAN/ISBN
9788081640339
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Lucia Božiková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/10
Rozsah
224
Rozmer
115×170 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Žila som v zlatej klietke zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.