Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu

Kolektív autorov

SVK Slovensky Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre2013

Kniha: Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu - Kolektív autorov
Katalógové číslo: 232606 viac »
Ušetríte až 1,57 € z bežnej ceny 19,40
A navyše získate 17 vernostných bodov
17,83
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu

Publikácia sa z celonárodného hľadiska zaoberá dôležitou problematikou hodnotenia kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. Z odborného hľadiska sumarizuje najnovšie ucelené poznatky v oblasti kvality rastlinných surovín a z hľadiska zamerania je rozdelená na dve kľúčové časti – všeobecnú a komoditnú. Z obsahu: VŠEOBECNÁ ČASŤ Členenie a charakteristika surovín a potravín rastlinného pôvodu Hodnotenie kvality potravinárskych surovín a potravín Najdôležitejšie zložky surovín a potravín rastlinného pôvodu KOMODITNÁ ČASŤ Obilniny ako potravinárske suroviny Maloobjemové plodiny Strukoviny a výrobky z nich Olejniny a výrobky z nich Zemiaky Repa cukrová Ovocie a zelenina Pochutiny Senzorická analýza surovín a potravín
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
232606
Názov
Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu
EAN/ISBN
9788055210865
Forma
Pevná
Autor
Kolektív autorov
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013
Rozsah
335
Rozmer
172×242
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
8%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.