Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu
Kolektív autorov
Slovensky Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre•2013
Katalógové číslo:
232606 viac »
A navyše získate
17 vernostných bodov
Kniha: Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu
Publikácia sa z celonárodného hľadiska zaoberá dôležitou problematikou hodnotenia kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. Z odborného hľadiska sumarizuje najnovšie ucelené poznatky v oblasti kvality rastlinných surovín a z hľadiska zamerania je rozdelená na dve kľúčové časti – všeobecnú a komoditnú. Z obsahu: VŠEOBECNÁ ČASŤ Členenie a charakteristika surovín a potravín rastlinného pôvodu Hodnotenie kvality potravinárskych surovín a potravín Najdôležitejšie zložky surovín a potravín rastlinného pôvodu KOMODITNÁ ČASŤ Obilniny ako potravinárske suroviny Maloobjemové plodiny Strukoviny a výrobky z nich Olejniny a výrobky z nich Zemiaky Repa cukrová Ovocie a zelenina Pochutiny Senzorická analýza surovín a potravín
Podrobnejšie info...
Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.
- Katalógové číslo
- 232606
- Názov
- Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu
- EAN/ISBN
- 9788055210865
- Forma
- Pevná
- Autor
- Kolektív autorov
- Druh tovaru
- Kniha
- Rok vydania
- 2013
- Rozsah
- 335
- Rozmer
- 172×242
- Stav
- U dodávateľa
- Dostupnosť
- Na dopyt, preveríme dostupnosť
- Sadzba DPH
- 10%
- Zľava
- 10%
Odporúčame mohlo by Vás zaujímať
Zákazníci, ktorí si kúpili Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu, si z kategórie Poľnohospodárstvo na Literama.sk tiež často kupovali...
Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať
Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?
Najprv
sa prihlás,
za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im
tak pomôžete pri ich rozhodovaní.