Havraní bratrstvo I

Osudný polibek

Maggie Stiefvaterová

CZE Česky KOSMAS2014/08

Kniha: Havraní bratrstvo I - Osudný polibek - Maggie Stiefvaterová
Katalógové číslo: 232355 viac »
Ušetríte až 2,97 € z bežnej ceny 16,39
A navyše získate 13 vernostných bodov
13,42
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Havraní bratrstvo I

Osudný polibek

Šestnáctiletá Blue se narodila do rodiny senzibilů a jasnovidců. Ve svém osudu má napsáno, že až políbí svou pravou lásku, dotyčný zemře. Blue se proto rozhodne, že nikdy nikoho líbat nebude. Kluci ji nezajímají a hlavně ne ti z Havraního bratrstva, party bohatých studentů místní elitní školy. S těmi jsou jenom potíže. Jenže když ve své první jasnovidné vizi spatří Ganseyho, vůdce Havraního bratrstva, který má během příštího roku zemřít, nedokáže ho vyhnat z hlavy. Když se s ním pak setká tváří v tvář, polibek smrti se stane reálnou hrozbou... Nový román americké spisovatelky a autorky populární trilogie o vlkodlacích (Mrazení, Váhání a Splynutí) je prvním dílem připravované tetralogie.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
232355
Názov
Havraní bratrstvo I
Podnázov
Osudný polibek
EAN/ISBN
9788025711279
Autor
Maggie Stiefvaterová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/08
Rozsah
342
Rozmer
155×208×35 mm
Hmotnosť
0,52
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
18%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.5 z 5.0
5
200.0%
(1)
4
200.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

nicoll_a 5 z 5
18.09.2014 23:13:31

Priznávam, že na Havraní bratrstvo som sa veľmi tešila, pretože ho napísala Maggie Stiefvaterová a jej sériu o Vlkoch z Mercy Falls mám naozaj rada. Hlavnou hrdinkou je Lila (anglicky Blue), ktorá pochádza z rodiny jasnovidcov a jej osudom je bozkom zabiť svoju pravú lásku. Už len touto anotáciou má príbeh navnadil a musím povedať, že nesklamal. Lila mi bola ako hrdinka sympatická a štvorica chlapcov z Havranieho bratstva bola naozaj zaujímavá. Každý z nich bol iný a boli ľahko odlíšiteľní, čo je veľké plus. Ich vodcom je Gansey so svojou záľubou/posadnutosťou starým waleským panovníkom Glendowerom a geomantickými líniami sľubujúcimi tomu, kto ich objaví veľké bohatstvo. Ďalším v poradí je Adam, ktorý ako jediný z party nepochádza z bohatej rodiny, čo mu dáva počas celého príbehu zabrať. Ešte tu máme zachmúreného Ronana, ktorého ťažko zasiahla otcova smrť a tichého Noaha, ktorí dotvárajú skupinu. Príbeh začína tým, že Lila počas sviatku sv. Marka, keď sa zjavujú duchovia ľudí, ktorí do roka majú umrieť, Ganseyho. Po tomto videní sa Lila rozhodne Ganseyho vyhľadať a nakoniec aj pomôcť im s ich pátraním, ktoré sa ukáže nebezpečnejšie, než si mysleli a na záver nás čaká niekoľko šokujúcich udalostí a objavov o nich samotných. Musím povedať, že ten záver bol naozaj mega a posledná veta knihy ma naozaj dostala. Jediná vec, čo by som chcela vytknúť, je pre mňa tak trochu nepochopiteľný preklad mien: Blue na Lila a Richard "Dick" Gansey na Parker "Paco" Gansey. To je trocha wtf, ale inak bola kniha TOP a dávam jej 5 hviezdičiek a neviem sa dočkať pokračovania!!! :)


Zita 4 z 5
30.11.2014 17:11:16

Zo začiatku sa mi čítalo naozaj tažko.Mala som problém dostať sa do deja a hlavne som mala problém s hlavnou hrdinkou.Našťastie hlavná hrdinka nie je jediná hlavná postava.Ešte u je Havranie brastvo ktoré o celé zachránilo.Každý z chlapcov je úplne úplne iný a veľmi ma bavili.S ich nástupom ma pohltil aj dej.