Vražda na diaľku

Robin Cook

SVK Slovensky IKAR2015/01

Kniha: Vražda na diaľku - Robin Cook
Katalógové číslo: 229627 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Vražda na diaľku

Prichádza nový doktor! Lekárom prvého kontaktu v dvadsiatom prvom storočí bude smartfónová aplikácia!

Doktor George Wilson, starší neatestovaný rádiológ z Los Angeles, vstupuje do lekárskeho stavu v čase prudkých zmien v poskytovaní zdravotnej starostlivosti. Realitou sa stáva zbližovanie informačných technológií, nanotechnológie a genomiky. Lekári na celom svete budú čochvíľa plniť celkom inú úlohu. Do popredia sa v medicíne dostane smartfón. Nepôjde však o dômyselný zdravotnícky prístroj, skôr o náhradu lekára primárnej starostlivosti. Vie sa dokonale prispôsobovať individuálnym potrebám a choroby bude diagnostikovať a liečiť lepšie ako človek. Nazvú ho iDoc.

Georgeov prvý kontakt s technickou novinkou sa skončí tragicky – jedného rána sa v posteli zobudí vedľa mŕtvej snúbenice. Vysvitne, že patrila medzi betatesterov iDocu. Neskôr zomrie viacero Georgeových pacientov, ktorým implantovali rezervoár s inzulínom. Všetci sa zúčastňovali na rozsiahlom skúšaní aplikácie.

Je možné, že na iDoc zaútočili hackeri? Snaží sa to americká vláda ututlať? George vytrvalo pátra po pravde, hoci vie, že tým ohrozuje svoju kariéru i slobodu. Uvedomuje si, že ak sa nemýli, dôsledky chyby v aplikácii môžu byť osudné pre množstvo ďalších ľudí.

Z anglického originálu Cell (G. P. PUTNAM’S SONS. Published by the Penguin Group, New York 2014) preložil Róbert Hrebíček.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
229627
Názov
Vražda na diaľku
EAN/ISBN
9788055141046
Forma
Knihy viazané
Autor
Robin Cook
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/01
Rozsah
312
Rozmer
145×227
Hmotnosť
0,40
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Vražda na diaľku zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.