Návrat Slovenov v duchu a slove

Miro Žiarislav Švický

SVK Slovensky Citadella2014

Kniha: Návrat Slovenov v duchu a slove - Miro Žiarislav Švický
Katalógové číslo: 229573 viac »
10,17

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Návrat Slovenov v duchu a slove

Ľudia z národa, ktorý načiera z duchovnej podstaty, sú pokojní a vyrovnaní, aj ked musia naraz čeliť ťažkým búrkam. Ľudia zábudlivého, splašeného, hoci aj "moderného európskeho národa" sú často buď sebeckí, neúctiví nafúkanci, alebo roztrasení nešťastníci, ktorí berú tabletky na upokojenie a zľaknú sa aj šelestu padajúceho lístia. Môžeme si vybrať, či budeme tancovať tak, ako pískajú vypočítavci, alebo či budeme sami sebou. Pretože stromu, ktorý sa odkloní od vlastných koreňov, hrozí pád. No strom, ktorý pokojne prirodzene a sebavedome rastie v súlade s vlastnou podstatou, sa nemusí obávať, že ostane utajený. Ani pred sebou, ani pred inými. Je pochabé vyžadovať od iných, aby nás poznali a chápali, keď my sami sa nepoznáme a nechápeme. Nastala doba, keď udupávanie našich prírodných hodnôt prinieslo hrozivé výsledky. Človek sa odtrhol od rodnej prírody, od jej ducha a spôsobil nerovnováhu na Matke Zemi. Zem sa začala nezastaviteľne oteplovať. Topia sa ľadovce, stúpa more, voda vezme pobrežia, vetry budú duť viac a viac. Začalo sa nové sťahovanie národov. Mali by sme sa posilniť na duchu. Pomôže nám obroda pôvodnej kultúry. Nie malá. Nie nesmelá. Nie bojazlivá a zakríknutá. Nie vymyslená a lživá. Ale pravdivá, vnímavá, vedomá a mocná.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
229573
Názov
Návrat Slovenov v duchu a slove
EAN/ISBN
9788097155001
Forma
Pevná
Autor
Miro Žiarislav Švický
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014
Rozsah
215
Rozmer
145×212
Hmotnosť
0,39
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Návrat Slovenov v duchu a slove zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.