Ženy, ktoré behali s vlkmi

Kniha: Ženy, ktoré behali s vlkmi - Clarissa Pinkola Estés
Katalógové číslo: 227881 viac »
Ušetríte až 1,88 € z bežnej ceny 16,90
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,02
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Ženy, ktoré behali s vlkmi

Kultové dielo o psychológii žien s miliónmi predaných výtlačkov. Hlboko duchovná kniha. Oslavuje bystrosť, vytrvalosť, silu a nespútanosť žien. Ctí si ženskú dušu. (The Washington Post Book World) Táto kniha je Bibliou pre všetky ženy, ktoré sa zaujímajú o hlboký duševný rozvoj. Je to cestovná mapa, ktorá znázorňuje všetky pasce, nielen tie dôverne známe, ale aj desivo neočakávané, na ktoré ženy naďabia počas cesty k svojmu inštinktívnemu Ja. Vlky… sú darom. (Los Angeles Times) Ženy, ktoré behali s vlkmi nie je len knihou. Je to dar hlbokej intuície, múdrosti a lásky. Je vešteckou guľou Tej, ktorá vie. (Alice Walker) Som vďačná knihe Ženy, ktoré behali s vlkmi a Doktorke Clarisse Pinkole Estés. Kniha ukazuje, aké úžasné je byť odvážnou a starostlivou, jednoducho byť ženou. Každý, kto vie čítať, by si mal túto knihu prečítať. (Mary Angelou) V každej žene žije mocná sila naplnená zdravými inštinktmi, vášnivou tvorivosťou a nadčasovým poznaním. Túto inštinktívnu podstatu žien zosobňuje Divoká žena. Dnes je ohrozeným druhom, pretože aj keď nám dary nespútanosti prirodzene od narodenia patria, úsilie spoločnosti civilizovať nás do predpísanej role, potláča to skutočné v našej duši. V knihe Ženy, ktoré behali s vlkmi, doktorka Estés odkrýva obohacujúce mýty, rozprávky a príbehy, mnohé z nich pochádzajú z jej vlastnej rodiny, a pomáha tak ženám znovu nadviazať spojenie s divokými, zdravými a vizionárskymi vlastnosťami ich vlastnej inštinktívnej podstaty. Prostredníctvom príbehov a ich objasnenia v tejto pozoruhodnej knihe znovu nachádzame a skúmame Divokú ženu. Učíme sa jej rozumieť, milovať ju a prijať do svojej psyché ako tú, ktorá je liečivá a zázračná. Knihou Ženy, ktoré behali s vlkmi, doktorka Estés vytvorila nový lexikón opisujúci ženskú psychiku. Táto plodná a životodarná kniha je psychológiou žien vo svojom najpravdivejšom zmysle. Je poznaním duše. Clarissa Pinkola Estés, Ph.D. je medzinárodne uznávaná odborníčka, poetka a cantadora – rozprávačka a uchovávateľka starých príbehov latinsko- americkej tradície. Je skúsenou jungiánskou psychoanalytičkou s vyše dvadsaťpäťročnou praxou v klinickej psychológii. V minulosti bola výkonnou riaditeľkou výskumného a vzdelávacieho strediska C.G. Jung Center for Education and Research v Spojených štátoch. Má doktorát z multikultúrnych štúdií a klinickej psychológie. Za svoj celoživotný sociálny aktivizmus a literárnu tvorbu získala ocenenie Las Primeras Award od Národnej latinskoamerickej nadácie MANA.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
227881
Názov
Ženy, ktoré behali s vlkmi
EAN/ISBN
9788089628391
Forma
Brožovaná
Autor
Clarissa Pinkola Estés
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014
Rozsah
450
Rozmer
135×215
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ženy, ktoré behali s vlkmi zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.