Prečo sme sa vlastne rozišli?

Liane Moriartyová

SVK Slovensky IKAR2014/11

Kniha: Prečo sme sa vlastne rozišli? - Liane Moriartyová
Katalógové číslo: 226807 viac »
Kolekcia titulov: PREKVAPČO

PREKVAPČO

Špeciálna akcia s názvom PR€KVAPČO vás príjemne prekvapí širokou ponukou kvalitných titulov vo veľmi priaznivých cenách. Zistiť viac...
3,86

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Prečo sme sa vlastne rozišli?

Alice sa preberie na dlážke v posilňovni s veľkou hrčou na hlave. Myslí si, že má dvadsaťdeväť rokov a čaká prvé dieťa so svojím úžasným manželom Nickom. Napočudovanie sa dozvie, že pri páde sa jej z pamäti vymazalo desať rokov života a že v skutočnosti je nervózna tridsaťdeväťročná žena, ktorá najradšej trávi čas náročným posilňovaním a na poradách školských výborov so ženami, aké kedysi neznášala. Ako je možné, že sa jej život tak radikálne zmenil? Prečo ju manžel zrazu nenávidí? A čo také hrozné urobila, že sa s ňou jej milovaná sestra takmer nerozpráva? Najviac ju však znepokojuje, že si absolútne nespomína na svoje tri deti. Alice sa zrazu vidí inými očami, no nespoznáva sa. Tá nová žena sa jej vôbec nepáči. Nájde spôsob, ako byť znova tým človekom, akým bývala kedysi?

Z anglického originálu The Husband’s Secret (Penguin Books, London 2010) preložila Tamara Chovanová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
226807
Názov
Prečo sme sa vlastne rozišli?
EAN/ISBN
9788055140438
Forma
Knihy viazané
Autor
Liane Moriartyová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/11
Rozsah
432
Rozmer
145×227
Hmotnosť
0,40
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.7 z 5.0
5
150.0%
(2)
4
300.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Neliss 5 z 5
28.11.2014 17:23:24

Liane Moriarty z témy amnézie s prehľadom vyťažila maximum - pomedzi zmätenú prítomnosť čitateľom pomaly podsúva kúsky minulosti a rôzne úlomky informácii, čím vytvára tajomnú atmosféru a udržiava vysokú hladinu zvedavosti. Postavy vo mne celý čas vyvolávali dojem, že sú to skutoční ľudia. Autorka realisticky zachytila ich rozmanité osobnosti so všetkými nedokonalosťami. Verne vykreslila tiež prostredie a vzťahy. Štýl, ktorým píše, je navyše až neuveriteľne čitateľný. Svojimi pomerne stručnými, no účelnými vetami a dynamickosťou dokáže človeka účinne vtiahnuť do deja. Užívala som si všetky situácie, dohady, zvraty, odhalenia, skvele napísané a nepresladené romantické časti... Všetko zaklincoval záver, v ktorom nás síce Liane nechala tápať tak dlho, ako sa len dalo, no v konečnom dôsledku som z neho mala úžasný pocit. Knihu odporúčam každému, kto vie oceniť výborný realistický príbeh s primeranou dávkou nedorozumení, romantiky a medziľudských vzťahov.


Dominik 4 z 5
29.11.2014 13:38:56

Autorkine predošlé knihy som doposiaľ nečítal, avšak na jej tvorbu som počul samé chvály. Tušil som, že práve táto kniha bude niečím odlišná a hoci obyčajne literatúru pre dospelých nečítam, príbehu som dal šancu. Akoby bolo Moriartovej špecialitou "rýpať" sa v rodinných záležitostiach. Myslím si, že práve táto téma je v súčasnej dobe veľmi aktuálna, keďže pozorujeme rozvraty v mnohých manželstvách a taktiež si myslím, že "Prečo sme sa vlastne rozišli?" môže ženám dodať určité sebavedomie a guráž riešiť problémy s chladnou hlavou. Komu teda dielo odporúčam? Okrem milovníkov skutočných príbehov by si ho mal prečítať každý, kto má problémy so svojimi blízkymi a nevie, akou cestou sa vybrať. Moriartyová napísala nevšedné dielo, ktoré určite zožne veľa úspechov - a nielen u dospelých žien.


blogerka 5 z 5
03.12.2014 16:39:06

Prečo sa vlastne Alice a jej manžel rozišli? Akože úprimne žiadna iná otázka vám nebude chodiť po rozume, kým tu knihu nedočítate. To vám hovorí niekto, kto má za sebou jednu celú bezsennú noc strávenú čítaním do 4. hodiny rannej. A keďže pre mňa je vždy otázka no.1: "A je to romantické?" tak áno, je to romantické, ale nie tak sladko a prehnane romantické, ale skôr "nachádzame s v skutočnom svete a riešime reálne problémy" romantické. Takže kto má rád takéto typy kníh, tak smelo do toho, Liane Moriartyová je v týchto veciach profíčka :)