Najkrajšie cyklotrasy Bratislava a okolie

25 cyklistických trás

Daniel Kollár

SVK Slovensky DAJAMA2014/05

Kniha: Najkrajšie cyklotrasy Bratislava a okolie - 25 cyklistických trás - Daniel Kollár
Katalógové číslo: 226804 viac »
Ušetríte až 1,57 € z bežnej ceny 12,95
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,38
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Najkrajšie cyklotrasy Bratislava a okolie

25 cyklistických trás

Ôsmy knižný titul z edície Po Slovensku a tretia knižka s cykloturistickou tematikou Najkrajšie cyklotrasy – Bratislava a okolie predstavuje bezprostredné okolie Bratislavy z hľadiska najkrajších cyklotrás, ktoré sa dajú absolvovať vo forme okruhov. 25 najkrajších okruhových trás je pomerne rovnomerne rozmiestnených v Bratislave a jej zázemí a drvivá väčšina týchto trás je v teréne vyznačená špeciálnymi tabuľkami. Prvých jedenásť trás vedie do Bratislavského lesoparku, v ktorom v poslednom období vznikol tzv. BikePark. Obsahuje sieť značkovaných cyklotrás rôznej dĺžky a obtiažnosti a vybrať si tu môže každý – začiatočník či pokročilý a zdatnejší turista. Spoločným znakom prakticky všetkých ďalších mimokarpatských trás v zázemí Bratislavy je, že sú nejakým spôsobom spojené s riekami Morava a najmä Dunaj. Vedú či už priamo pozdĺž ich tokov, križujú ich alebo prechádzajú krajinou riečnych nív či terás. Na cyklistické putovania slovensko-rakúskym pohraničím a po hrádzach riek je vybraných 14 trás, ktoré sú naplánované ako okruhy a obsahujú návštevu všetkých atraktívnych turistických miest aj v širšom zázemí Bratislavy. Samozrejmosťou sprievodcu sú výrezy máp s vyznačením priebehu trasy aj rôzne praktické informácie, ktoré pomôžu trasu naozaj dobre premyslieť a naplánovať. Pri každej trase nechýba okrem výškového profilu, vzdialenosti, nastúpaných metroch a prevýšenia aj známkovanie náročnosti (od 1 – veľmi ľahká po 5 – veľmi ťažká).
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
226804
Názov
Najkrajšie cyklotrasy Bratislava a okolie
Podnázov
25 cyklistických trás
EAN/ISBN
9788081360251
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Daniel Kollár
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/05
Rozsah
208
Rozmer
113×200 mm
Hmotnosť
0,31
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Najkrajšie cyklotrasy Bratislava a okolie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.