Šlabikár šťastia: Návrat k sebe - audiokniha

Kniha: Šlabikár šťastia: Návrat k sebe - audiokniha - Pavel Hirax Baričák
Katalógové číslo: 226442 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Šlabikár šťastia: Návrat k sebe - audiokniha

Audiokniha prináša neskrátenú verziu veľmi úspešnej knihy. Dokopy dostanete 16 hodín hlasového pozitívna (351 minút), lebo obsahujete všetkých 87 kapitol megaúspešnej knihy Šlabikár šťastia: Návrat k sebe.

Číta herec MILO KRÁĽ, ktorý sa narodil v roku 1975 v Žiari nad Hronom, kde vyštudoval aj gymnázium. Neskôr na VŠMU v Bratislave dokončil odbor herectvo. V roku 2009 sa do školy vrátil a začal na VŠMU študovať odbor filmovej réžie. Ako herec hral v martinskom Slovenskom komornom divadle a v nitrianskom Divadle Andreja Bagara. Aktívne pôsobí v televíznych seriáloch, dabingu, rozhlase, moderuje, má vlastnú kapelu a rád si zahrá tenis.

Autor Pavel "Hirax" Baričák vás nenútenou a pozitívnou cestou navedie na znovuobjavenie vlastného dieťaťa v sebe, opäť sa z vás pokúsi stvoriť prirodzených bláznov a pošepne vám návod, ako sa stať bytosťou, ktorá zoberie vlastný život do svojich rúk, prevezme zodpovednosś za svoje činy a opustí súčasný Matrix. Baričák totiž neverí na zmenu cez politikov a iné postavičky. Jeho rovnica je iná a jednoduchá: zmeňte seba a zmeníte svet. Dajte deťom lásku a tie zmenia zajtrajšok.

Číta herec: Miloslav Kráľ
Nosič: CD
Formát: MP3

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
226442
Názov
Šlabikár šťastia: Návrat k sebe - audiokniha
EAN/ISBN
175451
Forma
CD
Autor
Pavel Hirax Baričák
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Šlabikár šťastia: Návrat k sebe - audiokniha zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.